Подушка класична Dormeo Tilia

КОД ТОВАРУ: 78463
  • Подушка класична Dormeo Tilia
Подушка класична Dormeo Tilia
Особливості подушки: високоеластична піна Memory забезпечує голові і шиї зручне положення, ортопедична, дуже зручна, під час сну на подушці хребет знаходиться в правильному положенні, Мікроволокна Wellsleep забезпечують подушці легкість і м'якість, повітряні кишені створюють додатковий обсяг, легка, м'яка, відмінно вбирає вологу , антиаллергенная, наволочка зшита з гладкого поліестеру, бічні вставки з 3D Airmesh-тканини забезпечують циркуляцію повітря. Склад: піна Memory, 3D Airmesh-тканину, поліестер. Розмір: 50х70 см.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
749 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 100 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
100579015
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка класична Dormeo Tilia забезпечить вашому тілу повноцінний відпочинок. Наповнювач подушки зроблений з високо-еластичної піни Memory, яка завдяки своїй "пам'яті" ідеально підлаштовується під форму вашої голови. Мікроволокно Wellsleep в складі наповнювача забезпечують подушці легкість і м'якість. Його «повітряні кишені» створюють додатковий обсяг, що не обтяжуючи подушку. А ще мікроволокно відмінно вбирає вологу. Ніяких бактерій, алергенів і пилових кліщів - тільки свіжий і здоровий сон.
Подушка класична Dormeo Tilia нагоді вам не тільки вдома, але і в поїздці, вона займає небагато місця і мало важить. З цієї подушкою ви забезпечите собі здоровий і спокійний сон в будь-яких умовах.

Особливості подушки:
- високоеластична піна Memory забезпечує голові і шиї зручне положення;
- ортопедична;
- дуже зручна;
- під час сну на подушці хребет знаходиться в правильному положенні;
- Мікроволокно Wellsleep забезпечують подушці легкість і м'якість;
- повітряні кишені створюють додатковий обсяг подушці;
- легка;
- м'яка;
- відмінно вбирає вологу;
- антиаллергенная;
- наволочка зшита з гладкого поліестеру;
- бічні вставки з 3D Airmesh-тканини забезпечують циркуляцію повітря.


Подушка класична Dormeo Tilia - для здорового і спокійного сну!

Характеристики:

Склад: піна Memory, 3D Airmesh-тканину, поліестер.
Розмір: 50х70 см.

Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Подушка класична Dormeo Tilia купити по реально виправданою вартості 749 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Dormeo таких брендів, як наприклад: в інтернет каталозі Терраспорт
Подушка класична Dormeo Tilia

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка класична Dormeo Tilia"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Подушка класична Dormeo Tilia допоможе досягти мети. В « Dormeo » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Dormeo порадує Вас високою якістю. Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 110х200 см , Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 110х200 см і Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 110х200 см від кращих світових брендів 898 Ви побачите в нашій категорії Dormeo . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Dormeo . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн