Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139)

КОД ТОВАРУ: 245448
  • Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139)
Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139)
Тип: надувна подушка;   Матеріал: поліестер 75D;   Розмір: 38х27х11 см;   Вага: 65 г;   Колір помаранчевий. Особливості: легка, міцна і компактна; регульована висота; анатомічна форма; петлі для фіксації.
Exped
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
743 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип 
Подушки
Комплектація 
Без насоса
Висота 
До 40 см
Ширина 
До 80 см
Довжина 
До 185 см
АРТИКУЛ
018.0139
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta - помаранчева, M (018.0139) - це надувна подушка, яка використовується під голову. Вона дуже легка по вазі, в складеному вигляді займає небагато місця, надувається вручну. Є можливість відрегулювати висоту подушки, наповнимо більшим чи меншим обсягом повітря. Анатомічна форма дозволяє на ній добре висипатися на природі під час туристичних походів, кемпінгу, використовується також в готелях замість стандартних подушок.


особливості:

  • легка, міцна і компактна;
  • регульована висота;
  • анатомічна форма;
  • петлі для фіксації.

 

Характеристики:

  Тип: надувна подушка;

  Матеріал: поліестер 75D;

  Розмір: 38х27х11 см;

  Вага: 65 г;

  Колір: помаранчевий.

Виробник: Exped (Швейцарія).

Exped - це молодий бренд, добре показав себе на ринку товарів для спорту та кемпінгу. Був заснований   в 1997 році в Швейцарії. Товари Exped відрізняються яскравим і ергономічним дизайном, високою якістю матеріалів. В асортименті можна вибрати намети, спальники, гермомешкі, гермочехли для документів і смартфонів, рюкзаки, косметички-органайзери, надувні подушки і самонадувні килимки. Новачки і професіонали з радістю купують товари даної марки завдяки високій якості, незвичайного і яскравого дизайну за цілком доступними цінами.


Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139) купити за вигідною ціною 743 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Надувные подушки таких торгових марок, як наприклад: Exped в онлайн каталозі Терра Спорт
Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні подушки

Давно мрієте зайнятися спортом? Подушка надувна Exped AirPillow Lite Terracotta (018.0139) буде Вашим першим кроком. В « Надувні подушки » є все, що необхідно спортсмену. Надувні подушки здивує Вас своєю якістю. Подушка-підголівник антистрес «Карта» Експедиція , Подушка-підголівник антистрес «Карта» Експедиція і Подушка-підголівник антистрес «Карта» Експедиція від знаменитих світових виробників 2946 Ви знайдете в нашому розділі Надувні подушки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Надувні подушки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн