Подушка Dormeo Siena

КОД ТОВАРУ: 78470
  • Подушка Dormeo Siena
Подушка Dormeo Siena
Особливості: ортопедичні властивості, анатомічна форма, матеріал 3D Airmesh гарантує свіжість, користується великою популярністю, подушка ідеально підлаштовується під форму голови, комфортна, добре вбирає вологу, ортопедична, гарантує м'язам шиї і хребту правильне положення уві сні, оптимально жорстка, забезпечує розвантаження хребта, ергономічна, легка, гарантує здоровий сон, чохол на застібці-блискавки, чохол легко стирається при 40 градусах. Розмір: 50х70 см.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
100014523
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка Dormeo Siena зробить ваш сон комфортним і здоровим - ортопедичні властивості подушки укладаються в тому, що вона дозволяють голові, шиї і хребта перебуває в правильному положенні, не заважаючи циркуляції крові. Подушка наповнена поєднанням волокон Тенцель і мікроволокон Wellsleep advanced, які забезпечують Вам оптимальне середовище для сну, вбирають вологу і «дихають», що особливо важливо влітку. Подушка дозволить Вам відчувати легкість, свіжість і комфорт протягом всієї ночі.
Подушка Dormeo Siena дуже практична і за нею легко доглядати. Подушка підходить людям, схильним до алергії, яким регулярно потрібно прати свою подушку. Унікальна структура подушки створює повітряні кишені, які надають їй додатковий обсяг. А наволочка на застібці-блискавки дозволяє індивідуально регулювати висоту подушки відповідно до ваших особистих потреб.

особливості:
- ортопедичні властивості;
- анатомічна форма;
- матеріал 3D Airmesh гарантує свіжість;
- користується великою популярністю;
- подушка ідеально підлаштовується під форму голови;
- комфортна;
- добре вбирає вологу;
- ортопедична;
- гарантує м'язам шиї і хребту правильне положення уві сні;
- оптимально жорстка;
- забезпечує розвантаження хребта;
- ергономічна;
- легка;
- гарантує здоровий сон;
- чохол на застібці-блискавки;
- чохол легко стирається при 40 градусах.


Подушка Dormeo Siena - для здорового і комфортного відпочинку!

Характеристики:
Розмір: 50х70 см.


Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Подушка Dormeo Siena купити за вигідною ціною 0 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Dormeo таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Подушка Dormeo Siena

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка Dormeo Siena"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Подушка Dormeo Siena буде Вашим першим кроком. В « Dormeo » є все, що необхідно спортсмену. Dormeo здивує Вас своєю якістю. Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см , Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см і Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см від знаменитих світових виробників 898 Ви знайдете в нашому розділі Dormeo . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Dormeo . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн