Подушка Dormeo Бамбук

КОД ТОВАРУ: 78468
  • Подушка Dormeo Бамбук
Подушка Dormeo Бамбук
Особливості подушки: виготовлена з бамбукового волокна, антибактеріальні і анатіаллергенние властивості, добре пропускає повітря, легка, прекрасно поглинає вологу, нейтралізує запахи, завдяки мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED створюється додатковий обсяг, гарантія комфорту під час сну, можна прати в пральній машині при 60 С, покриття 100% бавовна, підходить людям схильним до алергічних реакцій. Матеріал покриття: 100% бавовна. Наповнення: натуральні бамбукові волокна, мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED. Розмір: 50х70 см.
Dormeo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
100014551
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка Dormeo Бамбук виготовлена з бамбукового волокна - натурального волокна з антибактеріальними і антиалергенними властивостями, яке добре пропускає повітря. Подушка вигідно відрізняється від інших своєю неймовірною легкістю і здатністю поглинати вологу, а також нейтралізувати неприємні запахи. Подушка також наповнена мікроволокнами WELLSLEEP ADVANCED, які надають їй додатковий обсяг. Ці волокна гарантують Вам тепло, комфорт і відчуття розслабленості під час сну.
Подушка Dormeo Бамбук дуже м'яка і ніжна на дотик. Ідеальна для людей, схильних до алергічних реакцій. Підходить для всіх, хто любить спати на спині, на боці і на животі. Можна прати в пральній машині при температурі 60 ° C


Особливості подушки:
- виготовлена з бамбукового волокна;
- антибактеріальні та анатіаллергенние властивості;
- добре пропускає повітря;
- легка;
- прекрасно поглинає вологу;
- нейтралізує запахи;
- завдяки мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED створюється додатковий обсяг;
- гарантія комфорту під час сну;
- можна прати в пральній машині при 60 С;
- покриття 100% бавовна;
- підходить людям схильним до алергічних реакцій.


Подушка Dormeo Бамбук - забезпечує здоровий міцний сон!

Характеристики:
Матеріал покриття: 100% бавовна.
Наповнення: натуральні бамбукові волокна, мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED.
Розмір: 50х70 см.


Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Подушка Dormeo Бамбук купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Dormeo таких торгових марок, як наприклад: Dormeo в онлайн каталозі Терра Спорт
Подушка Dormeo Бамбук

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка Dormeo Бамбук"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Подушка Dormeo Бамбук буде Вашим першим кроком. В « Dormeo » є все, що необхідно спортсмену. Dormeo здивує Вас своєю якістю. Набір ковдру + подушка Dormeo Теплі обійми бежевий , Набір ковдру + подушка Dormeo Теплі обійми бежевий і Набір ковдру + подушка Dormeo Теплі обійми бежевий від знаменитих світових виробників 898 Ви знайдете в нашому розділі Dormeo . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Dormeo . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн