Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera

КОД ТОВАРУ: 78464
  • Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera
  • Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera - Фото №2
  • Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera - Фото №3
Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera
Особливості подушки: анатомічна форма, розділена на дві секції різного об'єму і твердості (для голови і шиї), верхній шар просочений натуральним компонентом Алое Віра, користується великою популярністю, подушка ідеально підлаштовується під форму голови, комфортна, добре вбирає вологу, ортопедична, гарантує м'язам шиї і хребту правильне положення уві сні, оптимально жорстка, забезпечує розвантаження хребта, ергономічна, легка, гарантує здоровий сон. Розмір: 50х70 см. Матеріал: поліуретан, 100% мікрофібри Софтдрім.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
999 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
100528910
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera з нової колекції створена для тих, хто вважає за краще подушку з анатомічними властивостями. Відмітна особливість даної подушки - дві спеціальні секції, які відрізняються за обсягом і твердості. Основне призначення кожної секції надавати необхідну підтримку голові і шийного відділу хребта під час сну. Верхній шар анатомічної подушки Дормео Алое Віра складається з 100% мікрофібри Софтдрім і, завдяки сучасним технологіям, просочений натуральним компонентом Алое Віра. Даний компонент захищає шкіру обличчя, сприяє швидкій регенерації клітин, уповільнює процес старіння шкіри кожен раз, коли ви засинаєте на подушці.
Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera підходить для сну в будь-якому положенні - на спині, на животі, на боці. При регулярному використанні подушки ви зможете відчути сприятливий вплив Алое Віра на ваш сон і шкіру обличчя.

Особливості подушки:
- анатомічна форма;
- розділена на дві секції різного об'єму і твердості (для голови і шиї);
- верхній шар просочений натуральним компонентом Алое Віра;
- користується великою популярністю;
- подушка ідеально підлаштовується під форму голови;
- комфортна;
- добре вбирає вологу;
- ортопедична;
- гарантує м'язам шиї і хребту правильне положення уві сні;
- оптимально жорстка;
- забезпечує розвантаження хребта;
- ергономічна;
- легка;
- гарантує здоровий сон.


Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera - спите спокійно і комфортно!

Характеристики:
Розмір: 30х50 см.
Матеріал: поліуретан, 100% мікрофібри Софтдрім.


Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera купити по які завищеною вартістю 999 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Dormeo таких брендів, як наприклад: в каталозі Терра Спорт
Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera - Фото №2 Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Подушка анатомічна Dormeo Aloe Vera буде Вашим першим кроком. В « Dormeo » знайдеться все, що Вам знадобиться. Dormeo здивує Вас своєю якістю. Матраc дополнительный Dormeo Memosan Roll Up 3+2 - 80х200 см , Матраc дополнительный Dormeo Memosan Roll Up 3+2 - 80х200 см і Матраc дополнительный Dormeo Memosan Roll Up 3+2 - 80х200 см від знаменитих світових виробників 898 Ви зможете побачити в нашій категорії Dormeo . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Dormeo . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн