Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі

КОД ТОВАРУ: 81609
  • Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі
  • Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі - Фото №2
Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі
Особливості подсумка: призначений для ндівідуальний спорядження / аптечки / радіостанції, фронтальна частина обшита системою Molle, кишеня на блискавці для розміщення ID, Velcro для розміщення патчів, всередині плоскі сітчасті кишені для документів, підвісна система для розміщення ПНВ, кільця D, еластичні петлі всередині для кріплення, прогумоване отвір у верхній частині подсумка, внизу передбачено отвір для зливу води, можливість кріплення до іншого спорядження за допомогою системи Molle. Вага: 240 г. Розмір: 27х20х4 см. Матеріал: Cordura 700 DEN. Колір хакі.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
878 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 117 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7606.343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 створений для зберігання індивідуального спорядження, аптечки, радіостанції. Фронтальна, зовнішня частина подсумка повністю обшита Molle для установки додаткового спорядження, там же є кишеня на блискавці для розміщення ID або інших дрібниць. Вище кишені розташовується Velcro для розміщення патчів. Усередині Підсумок має ряд відмінних рис: плоскі сітчасті кишені всередині для розміщення документів, карт, і т.п., особливу підвісну систему для розміщення ПНВ, так звані кільця D, еластичні петлі, що дозволяють закріпити всередині подсумка всі необхідні речі, починаючи від ручки закінчуючи магазинами. У верхній частині подсумка є прогумоване отвір, яке може бути використане для протягування трубки гідратора, а так само для антени рації. Внизу подсумка присутній отвір для зливу води.
Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 кріпиться до іншого спорядження за допомогою MOLLE. Стропи не пластикові і кріпити Підсумок або знімати його не викликає ніяких труднощів. Вага подсумка становить 240 г. Розміри: 27х20х4 см. Матеріал: Cordura 700 DEN. Колір: чорний / оливковий / хакі.

Особливості подсумка:
- призначений для ндівідуальний спорядження / аптечки / радіостанції;
- фронтальна частина обшита системою Molle;
- кишеня на блискавці для розміщення ID;
- Velcro для розміщення патчів;
- всередині плоскі сітчасті кишені для документів;
- підвісна система для розміщення ПНВ;
- кільця D;
- еластичні петлі всередині для кріплення;
- прогумоване отвір у верхній частині подсумка;
- внизу передбачено отвір для зливу води;
- можливість кріплення до іншого спорядження за допомогою системи Molle.

Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 - поєднання міцності, надійності, якості!

Характеристики:
Вага: 240 г.
Розмір: 27х20х4 см.
Матеріал: Cordura 700 DEN.
Колір: хакі.


Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger на сьогоднішній день є відомим виробником спорядження та одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років цей бренд зарекомендував себе в якості провідного постачальника професійного спорядження і одягу в усьому світі. Всі виробничі процеси - від замовлення матеріалів та виготовлення до кінцевого контролю якості - точно визначаються виробником і контролюються відповідно до міжнародних стандартів. Кожен продукт ретельно перевіряється і випробовується перед тим, як покинути завод. Кожному продукту присвоюється серійний номер і заноситься в нашу базу даних. Цей бренд постійно розширює свою продуктову лінійку і оптимізує існуючі товари, пропонуючи своїм клієнтам товари безкомпромісно високої якості.


Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі підібрати і замовити по які завищеною вартістю 878 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подсумки таких торгових марок, як наприклад: в онлайн каталозі Терра Спорт
Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підсумки

Давно планували зайнятися фігурою? Підсумок Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 6 хакі допоможе на шляху до мети. В « Підсумки » є все, що необхідно спортсмену. Підсумки обрадує Вас високою якістю. Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) , Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) і Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) від топових світових брендів 4455 Ви зможете побачити в нашій лінійці Підсумки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Підсумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн