Стійка для штанг York TA-8216

КОД ТОВАРУ: 379222
  • Стійка для штанг York TA-8216
  • Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №2
  • Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №3
  • Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №4
  • Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №5
  • Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №6
Стійка для штанг York TA-8216
Матеріал: метал, пластик. Розмір: 90х85х127 см. Місткість: 10 штанг. Колір: сірий. Призначення: для зберігання штанг. Якщо ви хочете зберігати свої грифи від штанг найбезпечнішим і ефективним способом, то вам знадобитися відповідна стійка. Подібним вимогам найкраще відповідає підставка (стійка) для штанг TA-8216. призначення Ця підставка призначена для комерційного і домашнього використання і застосовується для зберігання грифів від штанги. Складений належним чином спортінвентар сприяє загальній організованості в тренувальній середовищі. Більш того, при правильному зберіганні значно знижуються шанси пошкодити обладнання спортзалу і, що важливіше, зводиться до мінімуму ризик отримання травми атлетами. Завдяки стійці TA-8216 можна безпечно і зручно зберігати 10 грифів і простіше наводити порядок в залі. опис Підставка виготовлена у формі літери «А», що дозволяє використовувати для зберігання грифів обидві її сторони, і забезпечує стійкість конструкції. Рама підставки зроблена з холоднокатаного металевого профілю (товстостінна квадратна труба), промислового класу, що зумовлює її надзвичайну міцність. Гаками для грифів служать куточки з товстого металу, приварені до стійок. Гумові накладки на них охороняють від ушкодження захисну обробку снаряда. Підставка може використовуватися для зберігання будь-яких грифів з відстанню між посадковими втулками від 90 см і більше. переваги: Підставка (стійка) для штанг TA-8216 не тільки допомагає оптимізувати простір спортзалу, але і відмінно виглядає. Міцна конструкція стійки здатна витримувати значну вагу. Може служити для зберігання грифів будь-якої конфігурації. Допомагає підтримувати чистоту і порядок в зоні тренування. Виробник: York.
York
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 157 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 955 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
TA-8216
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: метал, пластик.
Розмір: 90х85х127 см.
Місткість: 10 штанг.
Колір: сірий.
Призначення: для зберігання штанг.


Якщо ви хочете зберігати свої грифи від штанг найбезпечнішим і ефективним способом, то вам знадобитися відповідна стійка. Подібним вимогам найкраще відповідає підставка (стійка) для штанг TA-8216.


призначення
Ця підставка призначена для комерційного і домашнього використання і застосовується для зберігання грифів від штанги. Складений належним чином спортінвентар сприяє загальній організованості в тренувальній середовищі. Більш того, при правильному зберіганні значно знижуються шанси пошкодити обладнання спортзалу і, що важливіше, зводиться до мінімуму ризик отримання травми атлетами. Завдяки стійці TA-8216 можна безпечно і зручно зберігати 10 грифів і простіше наводити порядок в залі.


опис
Підставка виготовлена у формі літери «А», що дозволяє використовувати для зберігання грифів обидві її сторони, і забезпечує стійкість конструкції. Рама підставки зроблена з холоднокатаного металевого профілю (товстостінна квадратна труба), промислового класу, що зумовлює її надзвичайну міцність. Гаками для грифів служать куточки з товстого металу, приварені до стійок. Гумові накладки на них охороняють від ушкодження захисну обробку снаряда. Підставка може використовуватися для зберігання будь-яких грифів з відстанню між посадковими втулками від 90 см і більше.


переваги:

Підставка (стійка) для штанг TA-8216 не тільки допомагає оптимізувати простір спортзалу, але і відмінно виглядає.

  • Міцна конструкція стійки здатна витримувати значну вагу.
  • Може служити для зберігання грифів будь-якої конфігурації.
  • Допомагає підтримувати чистоту і порядок в зоні тренування.


Виробник: York.


Стійка для штанг York TA-8216 підібрати і купити за реальною ціною 7 157 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: York в електронному магазині Terra Sport
Стійка для штанг York TA-8216 Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №2 Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №3 Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №4 Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №5 Стійка для штанг York TA-8216 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для штанг York TA-8216"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Стійка для штанг York TA-8216 допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн