Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763

КОД ТОВАРУ: 379289
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №2
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №3
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №4
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №5
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №6
  • Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №7
Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763
Матеріал: метал. Розмір: 52х54х121 см. Місткість: більше 30 аксесуарів. Колір: чорний. призначення Стійка служить для зберігання аксесуарів і руків'я різного типу і конфігурації, які використовуються під час виконання вправ на тренажерах в особистих і комерційних спортзалах. Це допомагає правильно організувати тренування, оскільки зазвичай кількість руків'я досить велике і знайти потрібну серед розкладених на підлозі або повалених купою в кутку може бути важко. До того ж, розвісивши їх на підставку, можна заощадити корисну площу. опис Для підвішування аксесуарів служать вигнуті під різними кутами 14 металевих прутів (гаків). При цьому кожен вигин - це місце для підвішування одного аксесуара, що дозволяє розмістити близько 36 предметів. Прути прикручені болтами до підставки (стійці), яка представляє собою трубу зі сталі промислового класу, забарвлену порошковою фарбою. Стійкість конструкції забезпечує прикручена в нижній частині стійки хрестовина. Вона має форму Чотирилисник і є надійною опорою, не даючи підставці хитатися, а тим більше впасти. переваги: Дозволяє ефективно організувати простір для зберігання різноманітних аксесуарів і руків'я. Виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує тривалий термін експлуатації. Може використовуватися як у великому фітнес-центрі, так і в особистому спортзалі. Виробник: Pro Supra (Тайвань).
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 315 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 977 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
TA-6763
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: метал.
Розмір: 52х54х121 см.
Місткість: більше 30 аксесуарів.
Колір: чорний.


призначення
Стійка служить для зберігання аксесуарів і руків'я різного типу і конфігурації, які використовуються під час виконання вправ на тренажерах в особистих і комерційних спортзалах. Це допомагає правильно організувати тренування, оскільки зазвичай кількість руків'я досить велике і знайти потрібну серед розкладених на підлозі або повалених купою в кутку може бути важко. До того ж, розвісивши їх на підставку, можна заощадити корисну площу.


опис
Для підвішування аксесуарів служать вигнуті під різними кутами 14 металевих прутів (гаків). При цьому кожен вигин - це місце для підвішування одного аксесуара, що дозволяє розмістити близько 36 предметів. Прути прикручені болтами до підставки (стійці), яка представляє собою трубу зі сталі промислового класу, забарвлену порошковою фарбою. Стійкість конструкції забезпечує прикручена в нижній частині стійки хрестовина. Вона має форму Чотирилисник і є надійною опорою, не даючи підставці хитатися, а тим більше впасти.


переваги:

  • Дозволяє ефективно організувати простір для зберігання різноманітних аксесуарів і руків'я.
  • Виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує тривалий термін експлуатації.
  • Може використовуватися як у великому фітнес-центрі, так і в особистому спортзалі.


Виробник: Pro Supra (Тайвань).



Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 7 315 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в онлайн каталозі Терра Спорт
Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №2 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №3 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №4 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №5 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №6 Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Стійка для аксесуарів і тяг Pro Supra TA-6763 допоможе на шляху до мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас високою якістю. Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) , Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) і Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) від топових світових брендів 136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн