Підставка для садового парасоля ТЕ-21

КОД ТОВАРУ: 113761
  • Підставка для садового парасоля ТЕ-21
Підставка для садового парасоля ТЕ-21
Матеріал: метал. Форма: металева загострена пластина з ручкою, болтом і отвором для парасольки. Габарити: 0,41 х 0,25 х 0,32 м. Вага: 0,45 кг. Тип виробу: підставка. Особливості: матеріал виготовлення - метал, продумана конструкція, зручна транспортування.
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
300 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
4008133755565
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підставка для садового парасоля ТЕ-21 - економічна компактна модель, яку можна возити з собою навіть в невеликій сумці куди завгодно. Стійкість забезпечується надійною обтяженою конструкцією з металу. Підставка має вигляд загостреного штиря з отвором для парасольки. Підстава заглиблюється в грунт і, таким чином, забезпечує стійкість парасолю. Сам парасольку вставляється в підставку і закріплюється болтом. Навіть самий при складних погодних умовах підставка не зрушиться з місця, так як вона надійно утримується в землі. Разом з нею парасольку набуває стійкість. Тінь від парасольки вкриє від палючих променів сонця і від дощу. Відпочинок буде вдалим в будь-яку погоду. Модель оснащена металевою ручкою для перенесення і зручності зберігання. Підставку можна підвісити на вішалку і не шукати в наступний раз для використання.


особливості:

  • продумана конструкція - нічого зайвого;
  • вирішена проблема транспортування;
  • модель виготовлена з металу;
  • діаметр отвору для парасольок підійде для більшості моделей.


Характеристики:
Матеріал: метал;
Форма: металева загострена пластина з ручкою, болтом і отвором для парасольки;
Габарити: 41 х 25/32 см;

Діаметр: до 28 мм;
Вага: 0,45 кг;


Виробник: Україна.


Підставка для садового парасоля ТЕ-21 вибрати за доступною вартості 300 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Пляжные зонты таких брендів, як наприклад: Украина в каталозі магазина Terrasport
Підставка для садового парасоля ТЕ-21

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підставка для садового парасоля ТЕ-21"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пляжні парасолі

Давно хотіли зайнятися спортом? Підставка для садового парасоля ТЕ-21 - це Ваш перший крок. В « Пляжні парасолі » є все, що знадобиться спортсмену. Пляжні парасолі здивує Вас своєю оригінальністю. Підставка для садового парасоля квадратна Prosperplast (5905197977935) - сіра, 12л , Підставка для садового парасоля квадратна Prosperplast (5905197977935) - сіра, 12л і Підставка для садового парасоля квадратна Prosperplast (5905197977935) - сіра, 12л від кращих світових виробників 933 Ви можете знайти в нашій категорії Пляжні парасолі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Пляжні парасолі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн