Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus

КОД ТОВАРУ: 11264
  • Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus
Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus
Підставка Gymnic Display призначена для зручного зберігання м'ячів для фітнесу. Завдяки даній підставці фітболи діаметром від 55 см до 75 можна укладати один на інший, вибудовуючи з них вертикальну піраміду. Це суттєво економить місце, що особливо зручно для фітнес-центрів де зберігається безліч спортінвентарю необхідного для групових занять.
Sveltus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
129 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
0459
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підставка Gymnic Display призначена для зручного зберігання м'ячів для фітнесу. Завдяки даній підставці фітболи діаметром від 55 см до 75 можна укладати один на інший, вибудовуючи з них вертикальну піраміду.

Це суттєво економить місце, що особливо зручно для фітнес-центрів де зберігається безліч спортінвентарю необхідного для групових занять.

Так само підставка компактно складається навпіл, приймаючи плоску форму.

Підходить для м'ячів діаметром від 55 до 75 см.

Виробник: Sveltus (Франція).


Французька компанія Sveltus вже 20 років на європейському ринку фітнес обладнання. Як розробник і виробник товарів для фітнесу, Sveltus щорічно випускає інноваційні продукти, що не мають аналогів. Сьогодні товари для фітнесу Sveltus з успіхом продаються по всьому світу, включаючи найбільші роздрібні мережі Carrefour (друга за величиною в світі після Wal-Mart), Decathlon (спеціалізована торговельна мережа спортивних товарів) і Intersport (найбільша спортивна мережа в світі: більше 4800 магазинів) .


Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus купити по які завищеною вартістю 129 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Мячи для фитнеса таких брендів, як наприклад: Sveltus в каталозі Терра Спорт
Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus"

Коментар: Заменили этими подставками стойку для мячей,выставив один на один .Сэкономили и место и деньги!!!! 8)
05 Октября 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Александр
Заменили этими подставками стойку для мячей,выставив один на один .Сэкономили и место и деньги!!!! 8)
05 Октября 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Підставка для фитболов (м'ячів для фітнесу) Gymnic Display Sveltus буде Вашим першим кроком. В « М'ячі для фітнесу » знайдеться все, що Вам знадобиться. М'ячі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом , М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом і М'яч для фітнесу (фітбол) 75 см Landfit Fitness Ball з насосом від знаменитих світових виробників 95 Ви зможете побачити в нашій категорії М'ячі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн