Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна

КОД ТОВАРУ: 410157
  • Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна
Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна
Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна (фліс односторонній чорний) призначена для занять активними видами спорту, риболовлі та полювання. Балаклава забезпечує захист від вітру і негоди. Виготовлена з флісу, цей матеріал добре тягнеться, і дуже м'який. Матеріал відводить вологу від імені і швидко висихає, завдяки плоским швах забезпечують комфортний стан при носінні маски під шоломом або шапкою. Спосіб застосування: Подшлемник балаклава IVN багатофункціональна можна використовувати як підшоломник, як бандану, носити як шарф - баф на шиї. Одягається під будь-який з видів шоломів (лижний, велосипедний, мотокроссовой, Строітіельний), закриває більшу частину голови і зігріває від вітру. Характеристики: Матеріал Флис Polartec. Щільність 130-140 г / м2. Цей матеріал добре тягнеться, відводить вологу від імені і швидко висихає. Матеріал оченьмягкій і комфортний у використанні. Добре носиться під будь-яким шоломом і шапкою. Розмір L-XL. Виріб добре тягнеться. Вага 30 грам. Колір чорний. Виробництво Україна.
IVN
КУПИТИ
ЦІНА:
202 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Вид
Головний убір
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
IV-4512
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балаклава забезпечує захист від вітру і негоди. Виготовлена з флісу, цей матеріал добре тягнеться, і дуже м'який. Матеріал відводить вологу від імені і швидко висихає, завдяки плоским швах забезпечують комфортний стан при носінні маски під шоломом або шапкою.

Спосіб застосування: Подшлемник балаклава IVN багатофункціональна можна використовувати як підшоломник, як бандану, носити як шарф - баф на шиї. Одягається під будь-який з видів шоломів (лижний, велосипедний, мотокроссовой, Строітіельний), закриває більшу частину голови і зігріває від вітру.


Характеристики:

  • Матеріал: Флис
  • Розмір: L-XL
  • Щільність: 130-140 г / м2
  • Колір: чорний
  • Вага: 30 г


Виробництво: Champion (Україна)


Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна купити за вигідною ціною 202 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Мужские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: IVN в онлайн магазині Терра Спорт
Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Підшоломник балаклава IVN багатофункціональна, чорна буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі головні убори здивує Вас своєю якістю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme тисяча тридцять вісім Reggae Red , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme тисяча тридцять вісім Reggae Red і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme тисяча тридцять вісім Reggae Red від знаменитих світових виробників 2143 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі головні убори . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн