Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270)

КОД ТОВАРУ: 482207
  • Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270)
  • Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) - Фото №2
  • Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) - Фото №3
Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270)
Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black Швидкісна пневмогруша RDX Matte Black тренує Вашу швидкість та витривалість. Виготовлені з надзвичайно міцної високоякісної синтетичної шкіри Mayahide ручної роботи, ці пневмогруші витримають тисячі та тисячі ударів. 3-сантиметрова петля для ремінця надзвичайно надійна завдяки нейлоновій підкладці, а 4 заклепки забезпечують правильне регулювання ремінця на своєму місці. Надайте своїм бойовим навичкам швидкість та неперевершену витривалість за допомогою пневмогруші RDX Matte Black. - У комплекті шарнірне кріплення для пневмогруші. - Двошаровий подвійний шов та заклепки для міцності. - Створена для оптимальної координації рук та очей, та швидкості удару. - Шов з лицьового боку дозволяє легко відкривати та отримувати доступ до груші зсередини.
RDX
КУПИТИ
ЦІНА:
2 588 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 345 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
RDX-10270
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black

Швидкісна пневмогруша RDX Matte Black тренує Вашу швидкість та витривалість. Виготовлені з надзвичайно міцної високоякісної синтетичної шкіри Mayahide ручної роботи, ці пневмогруші витримають тисячі та тисячі ударів. 3-сантиметрова петля для ремінця надзвичайно надійна завдяки нейлоновій підкладці, а 4 заклепки забезпечують правильне регулювання ремінця на своєму місці. Надайте своїм бойовим навичкам швидкість та неперевершену витривалість за допомогою пневмогруші RDX Matte Black.


Особливості:

  • У комплекті шарнірне кріплення для пневмогруші.
  • Двошаровий подвійний шов та заклепки для міцності.
  • Створена для оптимальної координації рук та очей, та швидкості удару.
  • Шов з лицьового боку дозволяє легко відкривати та отримувати доступ до груші зсередини.

Виробник: RDX (Великобританія)


Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) купити за вигідною ціною 2 588 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Боксерские груши таких торгових марок, як наприклад: RDX в онлайн магазині Терра Спорт
Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) - Фото №2 Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські груші

Давно мрієте зайнятися спортом? Пневмогруша боксерська RDX Simple Matte Black (RDX-10270) буде Вашим першим кроком. В « Боксерські груші » є все, що необхідно спортсмену. Боксерські груші здивує Вас своєю якістю. Груша боксерська пневматична Velo (шкіра) 30х20 см , Груша боксерська пневматична Velo (шкіра) 30х20 см і Груша боксерська пневматична Velo (шкіра) 30х20 см від знаменитих світових виробників 1478 Ви знайдете в нашому розділі Боксерські груші . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Боксерські груші . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн