Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі

КОД ТОВАРУ: 81586
  • Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі
Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі
Розмір: 27x27 см. Матеріал: Cordura 700 DEN. Вага: 360 г.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
715 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 95 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7674.343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS - пов'язка на, формована, жорстка платформа для спорядження з кріпленнями MTS. Tasmanian Tiger Leg Base MTS - ергономічна пластина, яка щільно кріпиться до ноги і володіє системою MOLLE. Дана платформа призначена для кріплення магазинів, кобури та іншого спорядження. З метою фіксування на нозі, є двоє нековзних строп, які гарантують щільне і якісне закріплення. Присутній петля для кріплення вироби до поясного ременя.

Особливості платформи:

- повністю регулюється;

- з метою фіксування на нозі, є двоє нековзних строп;

- наявність кріплення для поясного ременя.

Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS - твій надійний друг!

Характеристики:

Розмір: 27x27 см;

Матеріал: Cordura 700 DEN;

Вага: 360 г.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки і підбору матеріалів до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для транспортування великої кількості речей і тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі купити за вигідною ціною 715 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кобуры и платформы таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кобури і платформи

Давно мрієте зайнятися спортом? Платформа на ногу Tasmanian Tiger Leg Base MTS хакі буде Вашим першим кроком. В « Кобури і платформи » є все, що необхідно спортсмену. Кобури і платформи здивує Вас своєю якістю. Ремень для АК LeRoy двухточечный полиамидный с 2-мя регулировками черный (LE2152) , Ремень для АК LeRoy двухточечный полиамидный с 2-мя регулировками черный (LE2152) і Ремень для АК LeRoy двухточечный полиамидный с 2-мя регулировками черный (LE2152) від знаменитих світових виробників 4454 Ви знайдете в нашому розділі Кобури і платформи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кобури і платформи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн