Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см

КОД ТОВАРУ: 97798
  • Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см
Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см
Тип: нестерильний. Вид: липкий. Матеріал: латекс. Розмір: 5 м x 2,5 см.
Kinesio tape
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
79 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
BC-3341
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Kinesio KT Tape BC-3341 - еластичний пластир, виготовлений з латексу. Даний тейп використовують з метою профілактики та природного прискорення реабілітації при травмах м'язів, сухожиль, суглобів і ударах м'яких тканин. Тейп Kinesio KT Tape BC-3341 - незамінний для постійної підтримки м'язів і сухожиль, зменшує біль і запалення.

Пластир Kinesio KT Tape BC-3341 відчувається, як друга шкіра, не викликає ніяких разрдраженій, причому його можна носити, не перемотуючи, 5-7 діб. Також даний тейп відмінно підходить для плавання, адже при всіх своїх перевагах, він ще і водостійкий. Спортсмени, які займаються спортом з активними рухами, вибирають стрічку Kinesio KT Tape BC-3341.

Особливості пластиру:
- відновлення суглобів, м'язів, сухожиль;
- свобода рухів;
- водостійкий;
- гіпоалергенний;
- можна носити 5-7 днів, не знімаючи;
- розмір - 5 м x 2,5 см.

Пластир еластичний Kinesio KT Tape BC-3341 500х2,5 см - свобода рухів без болю!

Характеристики:
Тип: нестерильний;
Вид: липкий;
Матеріал: латекс;
Розмір: 5 м x 2,5 см.

Виробник: Kinesio (США).
Кензо Касі - доктор, завдяки якому на сьогоднішній день існують тейпи Kinesio. Kinesio Tex стала однією з найпопулярніших компаній з виробництва пластирів в США і Японії. Це не дивно, адже тейпи Kinesio забезпечують профілактику і лікування м'язових і суглобових травм, набряків. Тейпи торгової марки Kinesio підтримують м'язи, зберігаючи їх повну рухливість, покращуючи їх кровообіг і лімфоток.


Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см купити за вигідною ціною 79 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивная медицина таких торгових марок, як наприклад: Kinesio tape в онлайн каталозі Терра Спорт
Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивна медицина

Давно мрієте зайнятися спортом? Пластир еластичний Kinesio KT Tape 500х2,5 см буде Вашим першим кроком. В « Спортивна медицина » є все, що необхідно спортсмену. Спортивна медицина здивує Вас своєю якістю. Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій , Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій і Пластир еластичний Kinesio KT Tape KTTP-003805-ME синій від знаменитих світових виробників 5213 Ви знайдете в нашому розділі Спортивна медицина . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивна медицина . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн