Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232)

КОД ТОВАРУ: 501733
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232)
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №2
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №3
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №4
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №5
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №6
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №7
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №8
  • Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №9
Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232)
Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Тактичний гідратор Smartex розміщений у спеціальному з'ємному рюкзаку на лямках, який виготовлений з високоякісного матеріалу Oxford 900D стійкого до розривів та пошкоджень. За допомогою гідратора можна пити воду не знімаючи рюкзак. Зручно використовувати під час бігу, хотьби або під час їзди на мопеді, самокаті, велосипеді. Таку питну систему можна заповнювати рідиною не більшен 3 літрів. На передній та верхній частинах гідратора розташовані ручки для перенесення. Клапан для набору рідини дуже зручний у використанні. Завдяки йому можна легко наповнювати гадратор рідиною та без зусиль промивати. На лямках гідратора розташовані D-кріплення для додаткового спорядження. Спинка рюкзака для гідратора має ортопедичні вставки, які повторюють анатомічну форму спини та полегшують носіння. Гідратор Smartex фіксується додатковим ременем на грудному відділі та швидко знімається за допомогою фастексів на лямках.   Рекомендується використовувати лише для води. Характеристики: Розміри: 43*18 см Матеріал: 900D Oxford Об'єм: 3 л Вага: 0.5 кг Об'єм вказано орієнтовно! Особливості: Водостійкість Спина ортопедична
Smartex
КУПИТИ
ЦІНА:
902 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
АРТИКУЛ
ST232
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання.

Тактичний гідратор Smartex розміщений у спеціальному з'ємному рюкзаку на лямках, який виготовлений з високоякісного матеріалу Oxford 900D стійкого до розривів та пошкоджень. За допомогою гідратора можна пити воду не знімаючи рюкзак. Зручно використовувати під час бігу, хотьби або під час їзди на мопеді, самокаті, велосипеді. Таку питну систему можна заповнювати рідиною не більшен 3 літрів.

На передній та верхній частинах гідратора розташовані ручки для перенесення. Клапан для набору рідини дуже зручний у використанні. Завдяки йому можна легко наповнювати гадратор рідиною та без зусиль промивати.

На лямках гідратора розташовані D-кріплення для додаткового спорядження. Спинка рюкзака для гідратора має ортопедичні вставки, які повторюють анатомічну форму спини та полегшують носіння.

Гідратор Smartex фіксується додатковим ременем на грудному відділі та швидко знімається за допомогою фастексів на лямках.  

Рекомендується використовувати лише для води.

Характеристики:

  • Розміри: 43*18 см
  • Матеріал: 900D Oxford
  • Об'єм: 3 л
  • Вага: 0.5 кг

Об'єм вказано орієнтовно!

Особливості:

  • Водостійкість
  • Спина ортопедична

Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) купити по реально виправданою вартості 902 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Питьевые системы таких брендів, як наприклад: Smartex в інтернет каталозі Терраспорт
Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №2 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №3 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №4 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №5 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №6 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №7 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №8 Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) - Фото №9

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Питні системи

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Питна система (гідратор тактичний) Smartex Hydration bag Tactical 3 ST-018 jungle camouflage (ST232) допоможе досягти мети. В « Питні системи » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Питні системи порадує Вас високою якістю. Питна система Inov-8 Reservoir 2 літра прозорий , Питна система Inov-8 Reservoir 2 літра прозорий і Питна система Inov-8 Reservoir 2 літра прозорий від кращих світових брендів 6573 Ви побачите в нашій категорії Питні системи . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Питні системи . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн