Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий

КОД ТОВАРУ: 120599
  • Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий
Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий
Матеріал накладок на рукояті: пластик; Місткість магазину: 15 патронів; Калібр: 9мм; Матеріал корпусу: легкий сплав (силумін); Маса, г: 615; Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм; Режими вогню: напівавтоматичний; Матеріал затвора / рами: легкий сплав; Зарядний: 15 + 1; Розміри, мм: 166х127х41.
Ekol
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 075 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 277 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
1420.00.09
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий - це зброя, що не потрапляє під категорію бойового по цілому ряду причин. Перш за все, це область застосування: сигнальний пістолет широко використовується на всіляких змаганнях і турнірах, як спосіб подати звуковий сигнал до старту. Сигнальна зброя не використовує бойові патрони, однак звук, створюваний при пострілі, практично не відрізнити від бойової зброї. Завдяки цьому, такий тип зброї послужить відмінним варіантом самозахисту і з легкістю змусить недоброзичливців або диких тварин пуститися в біг.

Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий - продукція всесвітньо відомого турецького бренду Ekol Voltran. Як боєприпаси в ньому використовуються виключно холості патрони калібром в дев'ять міліметрів, завдяки чому цей пістолет не кваліфікується як бойовий, відповідно, не вимагає дозвіл на зберігання від МВС, що також є відчутним плюсом такого засоби самозахисту. Корпус цієї моделі виготовлений з Симулін і має досить якісну збірку.


Особливості пістолета:

- Компактність;

- Мала вага;

- Пістолет добре збалансований;

- Надійний спусковий механізм і запобіжник.


Характеристики:
Матеріал накладок на рукояті:
пластик;
Прицільні пристосування: цілик і мушка;
Місткість магазину: 15 патронів;
Калібр: 9мм;
Матеріал корпусу: легкий сплав (силумін);
Маса, г: 615;
Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм;
Режими вогню: напівавтоматичний;
Матеріал затвора / рами: легкий сплав;
Розміри, мм: 166х127х41.


Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 075 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Оснащения для спортзалов и площадок таких торгових марок, як наприклад: Ekol в онлайн каталозі Терра Спорт
Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно планували зайнятися фігурою? Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий допоможе на шляху до мети. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що необхідно спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків обрадує Вас високою якістю. Мішень для метання , Мішень для метання і Мішень для метання від топових світових брендів 9007 Ви зможете побачити в нашій лінійці Оснащення для спортзалів і майданчиків . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн