Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver

КОД ТОВАРУ: 120600
  • Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver
Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver
Матеріал накладок на рукояті: пластик; Місткість магазину: 14 патронів; Калібр: 9мм; Матеріал корпусу: ударостійкий пластик; Маса, г: 610; Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм; Режими вогню: напівавтоматичний; Матеріал затвора / рами: метал; Зарядний: 15 + 1; Розміри, мм: 172х122х30.
Ekol
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 045 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 273 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
АРТИКУЛ
1420.00.15
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий - це зброя, що не потрапляє під категорію бойового по цілому ряду причин. Перш за все, це область застосування: сигнальний пістолет широко використовується на всіляких змаганнях і турнірах, як спосіб подати звуковий сигнал до старту. Сигнальна зброя не використовує бойові патрони, однак звук, створюваний при пострілі, практично не відрізнити від бойової зброї. Завдяки цьому, такий тип зброї послужить відмінним варіантом самозахисту і з легкістю змусить недоброзичливців або диких тварин пуститися в біг.

Пістолет стартовий Ekol Aras Compact 9 мм сірий - продукція всесвітньо відомого турецького бренду Ekol Voltran. Як боєприпаси в ньому використовуються виключно холості патрони калібром в дев'ять міліметрів, завдяки чому цей пістолет не кваліфікується як бойовий, відповідно, не вимагає дозвіл на зберігання від МВС, що також є відчутним плюсом такого засоби самозахисту. Корпус цієї моделі виготовлений з Симулін і має досить якісну збірку. Зовнішній вигляд пістолета практично повністю повторює дизайн австрійського пістолета GLOCK. Тип боєприпасу - холостий патрон 9мм. Корпус пістолета, як і у Glock - спеціальний ударостійкий пластик, рама затвора - метал.


Особливості пістолета:

- Компактність;

- Мала вага;

- Пістолет добре збалансований;

- Надійний спусковий механізм і запобіжник.


Характеристики:
Прицільні пристосування: цілик і мушка;
Місткість магазину: 14 патронів;
Калібр: 9мм;
Матеріал корпусу: ударостійкий пластик;
Маса, г: 610;
Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм;
Режими вогню: напівавтоматичний;
Матеріал затвора / рами: металевий сплав;
Розміри, мм: 172х122х30.


Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver купити за вигідною ціною 2 045 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Оснащения для спортзалов и площадок таких виробників, як наприклад: Ekol в магазині terrasport.ua
Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно мрієте зайнятися спортом? Пістолет стартовий Ekol Alp 9 мм silver буде Вашим першим кроком. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що необхідно спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків здивує Вас своєю якістю. Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) , Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) і Стіл для армрестлінгу InterAtletika (ST704) від знаменитих світових виробників 9007 Ви знайдете в нашому розділі Оснащення для спортзалів і майданчиків . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн