Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком

КОД ТОВАРУ: 125892
  • Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком
Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком
Колір: багатоколірний; Матеріал: пластик, текстиль; Стать жіноча. Особливості: Можливість скрізь носити іграшку з собою; Сприяє розвитку зору; Приємні звуки дзвіночків; Зручно кріпиться.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
257 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
1108900458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті не дасть вашому дитинці нудьгувати ні секунди! Разом з даної підвіскою дітки знаходять перші уявлення про квіти і музиці. Іграшка має різні на дотик типами матеріалів, за допомогою чого розвиваються тактильні відчуття.
Така підвіска від ізраїльського бренду підвішується на всі дитячі аксесуари і проведена з абсолютно безпечних матеріалів, що позбавить вас від переживань. Ваша крихітка зможе спокійно гризти таку іграшку, адже вона міцна і легко стирається.


особливості:
- Можливість скрізь носити іграшку з собою;
- Сприяє розвитку зору;
- Приємні звуки дзвіночків;
- Зручно кріпиться.


характеристики:
Колір: багатоколірний;
Матеріал: пластик, текстиль;
Стать: жіноча.


Виробник: Tiny Love (Ізраїль)
Видатна компанія Ізраїлю Tiny Love є найкращою в сфері твори ексклюзивних розвиваючих дитячих іграшок, що виділяються функціонально і надійністю. Докладаючи надзвичайні зусилля до вдосконалення видаваного товару, бренд високо проявив себе.


Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком підібрати і купити за реальною ціною 257 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в електронному магазині Terra Sport
Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно хочете зайнятися фігурою? Підвіска Tiny Love Крихітка Бетті з вітряним дзвіночком допоможе почати легко. В « Брязкальця » є все, що Вам знадобиться. Брязкальця обрадує Вас своєю надійністю. Брязкальце Tiny Love Метелик Бетті , Брязкальце Tiny Love Метелик Бетті і Брязкальце Tiny Love Метелик Бетті від кращих світових постачальників 6657 Ви зможете знайти в нашій лінійці Брязкальця . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн