Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком

КОД ТОВАРУ: 125891
  • Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком
Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком
Пол: універсальний; Колір: багатоколірний; Матеріал: пластик, текстиль. Особливості: Можливість скрізь носити іграшку з собою; Приємні звуки дзвіночків; Сприяє розвитку зору; Зручно кріпиться.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
170 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
1111300458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком відразу ж викличе інтерес вашого дитинчати. Така підвіска має прорезивателей для зубів і зроблена нетоксичного та гіпоалергенними, тому не надасть шкоди здоров'ю вашої діткам. Бавлячись з іграшкою, ваша дитина буде посилювати емоційні сприйняття і пізнавати навколишній світ. Дана підвіска від ізраїльського бренду сприяє підвищенню координації рухів і розумових навичок.


особливості:
- Можливість скрізь носити іграшку з собою;
- Приємні звуки дзвіночків;
- Сприяє розвитку зору;
- Зручно кріпиться.


характеристики:
Пол: універсальний;
Колір: багатоколірний;
Матеріал: пластик, текстиль.


Виробник: Tiny Love (Ізраїль)
Видатна компанія Ізраїлю Tiny Love є найкращою в сфері твори ексклюзивних розвиваючих дитячих іграшок, що виділяються функціонально і надійністю. Докладаючи надзвичайні зусилля до вдосконалення видаваного товару, бренд високо проявив себе.


Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком вибрати за доступною вартості 170 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Погремушки таких брендів, як наприклад: Tiny Love в каталозі магазина Terrasport
Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно хотіли зайнятися спортом? Підвіска Tiny Love Сонечко з вітряним дзвіночком - це Ваш перший крок. В « Брязкальця » є все, що знадобиться спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю оригінальністю. Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей , Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей і Брязкальце Tiny Love Дрожащая гусениця Джей від кращих світових виробників 6657 Ви можете знайти в нашій категорії Брязкальця . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Брязкальця . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн