Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься"

КОД ТОВАРУ: 154630
  • Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься"
Гра розвиваюча Bino
Тип: гра. Вид: розвиваюча. Вік: від трьох років. Матеріал: дерево. Розмір: 4х17х17 см. Особливості гри: всі елементи з якісного натурального дерева; допомагає розвинути мова, поповнити словниковий запас; коробочка для зберігання; покриття з фарби не містить шкідливих речовин; удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку; оригінальний дизайн.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
381 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
84170
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!

Гра розвиваюча Bino Підбери малюнок-Що до чого відноситься призначена для дітей від трьох років складається з декількох тематичних тіньових карток (одяг, іграшки, їжа, предмети побуту) та кольорових малюнків. Малюкові необхідно підбираючи відповідні кольорові малюнки, правильно накрити все чорні зображення. Гра сприяє розвитку мови дитини, логічного мислення, уяви, пам'яті і моторики, допомагає дитині поповнити свій словниковий запас.

Особливості гри:

- всі елементи з якісного натурального дерева;

- допомагає розвинути мова, поповнити словниковий запас;

- коробочка для зберігання;

- покриття з фарби не містить шкідливих речовин;

- удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку;

- оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: гра;

Вид: розвиваюча;

Вік: від трьох років;

Матеріал: дерево;

Розмір: 4х17х17 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься" купити за вигідною ціною 381 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких виробників, як наприклад: Bino в магазині terrasport.ua
Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра розвиваюча Bino "Підбери малюнок - Що до чого відноситься" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug , Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug і Набір «зашнуруйте кед» Melissa & Doug від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн