Перекладина гімнастична універсальна

КОД ТОВАРУ: 154952
  • Перекладина гімнастична універсальна
  • Перекладина гімнастична універсальна - Фото №2
  • Перекладина гімнастична універсальна - Фото №3
Перекладина гімнастична універсальна
Перекладина гімнастична універсальна - це гімнастична перекладина, яка встановлюється в залі або на вулиці. Конструкція збірна, виконана із загартованої легованої сталі, яка складається з двох стійок, чотирьох розтяжок і стержня. Стійки з труби Дн57 х 3,5 бетонуються в землю або вставляються в заставні, забетоновані в землі. У стійках зроблені отвори з кроком 1 м для закріплення опор (труба Ду32) з поперечиною (коло 30 ст.45) на різній висоті. Стійки зверху кріпляться розтяжками до 4 заставних, забетонованих в землі.   особливості: - міцний матеріал; - збірна конструкція; - легована загартована сталь; - екологічно чиста і безвідходна технологія; - великий вибір кольорової гами.   Характеристики: Матеріал: загартована сталь; Довжина: 2550 мм; Відстань між стійками: 2440 мм; Верхній рівень поперечини: 2550 мм; Нижній рівень поперечини: 1450 мм. Виробник: Україна.
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
20 132 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2688 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SS00130
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Перекладина гімнастична універсальна - це гімнастична перекладина, яка встановлюється в залі або на вулиці. Конструкція збірна, виконана із загартованої легованої сталі, яка складається з двох стійок, чотирьох розтяжок і стержня. Стійки з труби Дн57 х 3,5 бетонуються в землю або вставляються в заставні, забетоновані в землі. У стійках зроблені отвори з кроком 1 м для закріплення опор (труба Ду32) з поперечиною (коло 30 ст.45) на різній висоті. Стійки зверху кріпляться розтяжками до 4 заставних, забетонованих в землі.

 

особливості:

- міцний матеріал;

- збірна конструкція;

- легована загартована сталь;

- екологічно чиста і безвідходна технологія;

- великий вибір кольорової гами.

 

Характеристики:

Матеріал: загартована сталь;

Довжина: 2550 мм;

Відстань між стійками: 2440 мм;

Верхній рівень поперечини: 2550 мм;

Нижній рівень поперечини: 1450 мм.


Виробник: Україна.


Перекладина гімнастична універсальна підібрати і купити за реальною ціною 20 132 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Гимнастические снаряды таких торгових марок, як наприклад: Украина в електронному магазині Terra Sport
Перекладина гімнастична універсальна Перекладина гімнастична універсальна - Фото №2 Перекладина гімнастична універсальна - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Перекладина гімнастична універсальна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гімнастичні снаряди

Давно хочете зайнятися фігурою? Перекладина гімнастична універсальна допоможе почати легко. В « Гімнастичні снаряди » є все, що Вам знадобиться. Гімнастичні снаряди обрадує Вас своєю надійністю. Лавка гімнастична Ірель 2,5 м , Лавка гімнастична Ірель 2,5 м і Лавка гімнастична Ірель 2,5 м від кращих світових постачальників 6806 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гімнастичні снаряди . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гімнастичні снаряди . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн