Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні

КОД ТОВАРУ: 401386
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №2
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №3
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №4
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №5
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №6
  • Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №7
Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні
Матеріал верху: неопрен. Наповнювач: гель. Фіксація: липучки. Розмір: SM. Колір: чорний. Призначення: для роботи зі швидкісними снарядами.
UFC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
614 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 82 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Тип захисту для рук
Бинти-рукавички
АРТИКУЛ
UHK-69412
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал верху: неопрен.
Наповнювач: гель.
Фіксація: липучки.
Розмір: SM, L / XL.
Колір: чорний.
Призначення: для роботи зі швидкісними снарядами.


Відмінною альтернативою звичайним боксерським бинтів виступають рукавички-бинти, які використовуються під час тренувань. Модель бренду UFC Contender відрізняється наявністю прокладки з гелю, вшитий в тканину. Вона багато разів збільшує зносостійкість вироби, покращує захист і забезпечує зручність під час тренування.


опис

Рукавички-бинти UFC Contender надягають досить швидко і легко. Дизайн виключає трату часу на тривалі обмотування, при цьому виконує ті ж функції, що і звичайний боксерський бинт.

Такі рукавички розроблені для зручності спортсменів, незалежно від їх майстерності. Під час виготовлення були враховані всі потреби спортсменів, які виникають під час бою. Ідеально підходять як для роботи на снарядах, так і для спарингів.

Верхнє покриття рукавичок виконано з якісного і надійного неопрена, який забезпечує максимально тривалий термін експлуатації рукавичок. Гелева прошарок ефективно поглинає ударні хвилі. Сітка і спеціальні ремені гарантують щільну посадку на руці.

Головні переваги аксесуара: висока швидкість обмотки рук, високий захист і чудову якість.


наша думка

Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender - відмінний захист для рук спортсменів різного рівня. Такі рукавички виконують ті ж функції, що звичайні боксерські бинти, але в порівнянні з ними мають масу незаперечних переваг. Висока якість виконання, прийнятна вартість - головні переваги рукавичок-бинтів.


Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні купити за вигідною ціною 614 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: UFC в електронному каталозі Терраспорт
Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №2 Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №3 Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №4 Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №5 Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №6 Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички-бинти внутрішні гелеві з неопрена UFC Contender UHK-69412 чорні буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Перчатки боксерские Top King TKBGEM-01 - 12 Oz , Перчатки боксерские Top King TKBGEM-01 - 12 Oz і Перчатки боксерские Top King TKBGEM-01 - 12 Oz від знаменитих світових виробників 772 Ви знайдете в нашому розділі Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн