Рукавички воротарські Joma Area

КОД ТОВАРУ: 85681
  • Рукавички воротарські Joma Area
  • Рукавички воротарські Joma Area - Фото №2
Рукавички воротарські Joma Area
Тип: рукавички воротарські. Матеріал: полівінілхлорид - латекс. Додатково: всепогодні умови.
Joma
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 015 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 269 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
8, 10, 9
Тип
Рукавички воротарські
Матеріал
Латекс
АРТИКУЛ
GPFW10H01.10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Joma Area   - професійні футбольні рукавички, призначені для вратарей.Перчаткі мають жорсткі вставки, які оберігають фаланги пальців від заламування. Дана модель рукавичок має надійну застібкою-липучкою Joma Area 12.002, яка розташовується на зап'ясті, ефективно фіксуючи рукавички на руках. Така застібка надає набагато більше зручності і хорошу чутливість під час гри.

Перевагами воротарських рукавичок Joma Area є, по-перше, 4 мм шар зовнішнього матеріалу, який якісно пом'якшить будь-який удар і дозволить легко зафіксувати м'яч в руках, по-друге, рукавички мають ідеальним природним вигином, який повністю відповідає розслабленому положенню кисті людини (завдяки такому вигину значно знижується зайве навантаження на кисті воротаря).

Перевагою даних рукавичок також є їх зовнішня сторона, завдяки якій забезпечується відмінне зчеплення з м'ячем. Це в свою чергу, гарантує те, що воротар буде грати більш ефективно (при грі кулаками зрізання м'яча в ворота зведені до мінімуму).

особливості:

- 4 мм шар матеріалу робочої поверхні;

- ідеальний природний вигин;

- зовнішня сторона рукавичок забезпечує відмінне зчеплення з м'ячем.

Рукавички воротарські Joma Area - якість, гідне чемпіона!

Характеристики:

Тип: рукавички воротарські;

Матеріал: полівінілхлорид - латекс;

Додатково: всепогодні умови.

Розмір: 8/9/10.

Розміри (обхват долоні, см): 8 (22), 9 (24), 10 (27).

Виробник: Joma (Іспанія).

У 1965 році Фруктуосо Лопес почав виробляти спортивне взуття, назвавши свою компанію Joma. Йому допомагали всього-на-всього 8 осіб, але вже через 15 років, завдяки своїй якості, компанія Joma зайняла верхні позиції на ринку спортивних товарів. У 2009 році клуб "Карпати" виступив на Чемпіонаті України в ексклюзивних формах від Joma. Рясна кількість забарвлень і моделей прославили спортивні форми для команд від Joma.


Рукавички воротарські Joma Area вибрати за доступною вартості 2 015 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные вратарские перчатки таких брендів, як наприклад: Joma в каталозі магазина Terrasport
Рукавички воротарські Joma Area Рукавички воротарські Joma Area - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички воротарські Joma Area"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні воротарські рукавички

Давно хотіли зайнятися спортом? Рукавички воротарські Joma Area - це Ваш перший крок. В « Футбольні воротарські рукавички » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні воротарські рукавички здивує Вас своєю оригінальністю. Рукавички воротарські дитячі Demix Kid's Goalkeeper Gloves DG50KEEPJ-H1 червоні , Рукавички воротарські дитячі Demix Kid's Goalkeeper Gloves DG50KEEPJ-H1 червоні і Рукавички воротарські дитячі Demix Kid's Goalkeeper Gloves DG50KEEPJ-H1 червоні від кращих світових виробників 4357 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні воротарські рукавички . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні воротарські рукавички . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн