Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042

КОД ТОВАРУ: 82717
  • Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042
  • Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042 - Фото №2
Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042
Колір: чорні. Матеріал: шкіра 70%, нейлон 20%, лайкра 10%. Застібка: липучка. Розмір: XXL.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
444 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL, XXL
Належність
Чоловічі
Матеріал
Штучна шкіра
Призначення
Спортивні
Тип
Без пальців (мітенки)
АРТИКУЛ
GPW-2042
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Lee GPW-2042 - рукавички для бодібілдингу та фітнесу. Дана модель рукавичок повністю виключає можливість того, що снаряд буде ковзати під час тренування, так як рукавички забезпечують максимальний рівень зчеплення. У неякісних рукавичках, або взагалі без них, зап'ястя постійно пошкоджуються. Але завдяки Stein Lee ваші руки надійно захищені від натирання та інших пошкоджень.
Перевагами спортивних рукавичок Stein Lee GPW-2 042 є: по-перше, те, що вони зроблені з натуральної шкіри високої якості з ущільнювачем з губчастої гуми, по-друге, рукавички можна прати звичайним способом багато разів і вони будуть виглядати, як нові, завдяки тому, що шкіра на них оброблена спеціальним методом, по-третє, рукавички мають застёжкой- "липучкою", а також довгим шкіряним ременем-обмоткою навколо зап'ястя, який регулює ступінь затягування.
У даній моделі застосована запатентована технологія: рукавички мають анатомічно правильний пошиття. Завдяки цій технології Stein Lee набувають природну форму руки і забезпечують максимально зручне положення рук в рукавичках при виконанні вправ.

Особливості рукавичок:
- у внутрішній частині використана чорна шкіра з ущільнювачем, а зовнішня частина виготовлена з чорної перфорованої шкіри, прогумованих вставок і тришарової лайкри;
- володіють зручною застібкою-ремінцем на липучці на тильній стороні долоні;
- система зручного зняття рукавичок.

Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2 042 - німецька якість для справжніх професіоналів!

Характеристики:
Матеріал: шкіра 70%, нейлон 20%, лайкра 10%.
Застібка: липучка.
Розмір: L / XL / XXL.
Колір: чорний.

Розмірна таблиця рукавичок Stein

Гарантія: 1 міс.

Виробник: Stein (Німеччина).
Stein - компанія, що займається виробництвом спортивного обладнання та аксесуарів, яка була створена в Німеччині більше десятка років тому. За цей короткий час Stein став одним з найуспішніших брендів в своєму секторі і завоював популярність на світовому ринку. На сьогодні спортивні аксесуари Stein можна побачити чи не в кожному тренажерному залі в 50 країнах світу. Продукція бренду Stein використовується і професійними спортсменами зі світовим ім'ям.


Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042 купити за вигідною ціною 444 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Stein в онлайн магазині Терра Спорт
Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042 Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички спортивні Stein Lee GPW-2042 буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - S , Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - S і Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - S від знаменитих світових виробників 1369 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн