Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski

КОД ТОВАРУ: 11192
  • Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski
Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski
Багатоцільові рукавички, які підходять для різних видів тренувань. Ці рукавички задовольнять всі уявлення жінок про сучасні рукавичках. Механічний захист рук під час вправ з гантелями або на тренажері є очевидною річчю.
Mad Max
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
509 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S, M, L
Належність
Жіночі
Матеріал
Штучна шкіра
Призначення
Спортивні
Тип
Без пальців (мітенки)
АРТИКУЛ
MFG-740
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Mad Max Jubilee Swarovski є багатоцільові рукавички, які підходять для різних видів тренувань. Ці рукавички задовольнять всі уявлення жінок про сучасних спортивних рукавичках. Механічний захист рук під час вправ з гантелями або на тренажері є очевидною річчю.

Жінки частіше піклуються про гігієнічної захисту рук під час кардіо-тренувань. На поверхні кардіо-тренажерів скупчуються мінеральні солі, жир, мікроби і грибки, а рукавички гарантують гігієнічну захист рук проти різних мікробів. Більшість рукавичок не розроблено для цих дій і гарантує тільки механічну захист рук.

Жінки акцентують естетичні цінності рукавичок - це означає, що їм потрібні рукавички, зроблені в сучасних кольорах і сучасному дизайні, тобто рукавички, які задовольняють вимогам сучасної моди. Рукавички повинні бути зроблені з матеріалу, що забезпечує високий комфорт у використанні (можливість повторної прання, легкість, поглинання вологості і швидке висихання). Конструкція рукавичок і використовувані матеріали повинні сприяти свободі рухів під час тренувань.

Ми абсолютно впевнені, що спортивні рукавички Mad Max Jubilee Swarovski виконають всі ці запити і навіть більше! Всі матеріали, від кращих виробників з Південної Кореї і гарантують можливість повторної прання, це означає високу гігієну при використанні, а також легкість, активне вбирання вологості від руки і швидке висихання.

Рукавички Mad Max Jubilee Swarovski були розроблені не тільки щоб виконувати функцію механічної та гігієнічної захисту рук, але також, щоб задовольняти естетичні запити жінок і відповідати вимогам моди сучасних активних жінок під час тренувань.

Рукавички не обмежують вільні рухи цілої руки, включаючи зап'ястя. У цій моделі використаний новий покращений тип застібки на зап'ясті типу "липучка", яка є дуже тонкою і гнучкою. Використовувана застібка зроблена відомим виробником FASWELL. У даній моделі рукавичок використовуються елементи - Swarovski - CRYSTALLIZED ™ на зворотному боці долоні. Кожен камінь поміщений вручну і закріплений на рукавичці окремо, подібно до того, як виробляються ювелірні вироби. І ми впевнені, коли Ви носите ці рукавички, Ви носите їх як коштовності.

Додаткова перевага - це чіп, інтегрований в рукавички. Жінки не повинні будуть більше брати гроші, клубну карту, ключ з собою в зал. У більшості добре обладнаних фітнес клубах встановлена спеціальна система ідентифікації, але тільки на чіпах розміром як кредитна картка Visa. Це дозволяє жінкам ідентифікувати себе і особистий депозит в залі, при оплаті за послуги і товари, а також покупки від торгових автоматів, відкривати і закривати шафка. Наші рукавички обладнані чіпом товщиною менше ніж 1 мм і діаметру 25 мм, який поміщений в спеціальну кишеню правої рукавички. Необхідно тільки зареєструвати цей чіп в клубі на особистому депозиті, і немає необхідності брати що - небудь ще з собою в зал. Розмір чіпа і його розміщення приносить комфорт і свободу під час тренувань.

Склад: 65% шкіра AMARA, 35% поліестер.

Колір: чорний.

Розміри: S, M, L.

Розміри зняті з кола долоні в районі суглобів, при злегка зігнутих пальцях.

Розміри

S

M

L

XL

XXL

чоловічі

 

жіночі

17,5 - 19,0 см.

 

16,0 - 17,5 cм

19,0 - 20,5 см.

17,5 - 19,0 cм

20,5 - 22,0 см.

19,0 - 20,5 cм

22,0 - 23,5 см.

-

23,5 - 25,0 см.

-

Виробник: "MAD MAX" (СZECH REPUBLIC).


Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski підібрати і купити за реальною ціною 509 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Mad Max в електронному магазині Terra Sport
Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski"

Переваги: удобные,очень красивые
Недоліки: пока не обнаружено
Коментар: обслуживание магазина было на высоте. о самих перчатках могу сказать: сели как влитые,размер подошел идеально: очень приятно ощущаются на руке: удобно заниматься,нигде не трут и не пережимают:хорошая прослойка материала на самой ладони за счет чего не ощущается трения от гантелей и грифа: ну и что особенно приятно, в живую они смотрятся просто изумительно, даже лучше ,чем на фото)) за качество в принципе,я не волнуюсь так как перчатки этой фирмы у меня не первый,и предыдущие показали в носке себя хорошо))
26 Ноября 2018
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
светлана
обслуживание магазина было на высоте. о самих перчатках могу сказать: сели как влитые,размер подошел идеально: очень приятно ощущаются на руке: удобно заниматься,нигде не трут и не пережимают:хорошая прослойка материала на самой ладони за счет чего не ощущается трения от гантелей и грифа: ну и что особенно приятно, в живую они смотрятся просто изумительно, даже лучше ,чем на фото)) за качество в принципе,я не волнуюсь так как перчатки этой фирмы у меня не первый,и предыдущие показали в носке себя хорошо))
26 Ноября 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Рукавички спортивні Mad Max Jubilee Swarovski допоможе почати легко. В « Рукавички для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. Рукавички для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L , Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L і Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L від кращих світових постачальників 1369 Ви зможете знайти в нашій лінійці Рукавички для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн