Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні

КОД ТОВАРУ: 103759
  • Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні
Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні
Тип: рукавички. Вид: снарядні. Конструкція: обрізані. Матеріал: штучна шкіра. Наповнювач: піна. Розмір: M, L, XL. Колір: чорний / жовтий. Особливості рукавичок: для відпрацювання технік удару на снарядах; виконані зі штучної шкіри; липучка для подвійної фіксації; регулювання обсягу зап'ястя; тривалий термін експлуатації.
BenLee
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 062 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 142 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L, XL
Матеріал
Штучна / синтетична шкіра (шкірзам)
АРТИКУЛ
195021 / 1000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички снарядні Benlee Power Hand Light чорні призначені для відпрацювання різноманітних технік удару за допомогою таких снарядів як мішок, груша, макивара і так далі. Конструкція аксесуара забезпечує тактильну чутливість пальців, при цьому їх верхні фаланги залишаються захищеними від травм. Наповнювач з перфорованої піни - є дуже легким матеріалом, не ускладнює аксесуар, пом'якшує удари. Манжет оснащений подвійною фіксацією, яка одночасно перешкоджає розтягуванню зап'ястя і забезпечує щільне прилягання рукавичок до кисті.

Особливості рукавичок:
- для відпрацювання технік удару на снарядах;
- виконані зі штучної шкіри;
- липучка для подвійної фіксації;
- регулювання обсягу зап'ястя;
- тривалий термін експлуатації.

Характеристики:
Тип: рукавички;
Вид: снарядні;
Конструкція: обрізані;
Матеріал: штучна шкіра;
Наповнювач: піна;
Розмір: M, L, XL;
Колір: чорний / жовтий.

Виробник: Benlee (США).
Компанія має яскраву і насичену олімпійськими перемогами історію. У різний час бренд представляли такі спортивні знаменитості як Джо Уолкот, Роккі Марчіано, Джейк ЛаМотта, Флойд Паттерсон. Товари Benlee завжди відрізняються ексклюзивним дизайном і якістю використовуваних матеріалів. Торгова марка виробляє спортивне взуття та одяг, засоби захисту для різних єдиноборств, а також висококласний спортивний інвентар.


Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 062 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Снарядные перчатки, шингарты таких торгових марок, як наприклад: BenLee в онлайн каталозі Терра Спорт
Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Снарядні рукавички, шінгарти

Давно планували зайнятися фігурою? Шінгарти Benlee Power Hand Light чорні допоможе на шляху до мети. В « Снарядні рукавички, шінгарти » є все, що необхідно спортсмену. Снарядні рукавички, шінгарти обрадує Вас високою якістю. Перчатки снарядные Fairtex TGT7, L , Перчатки снарядные Fairtex TGT7, L і Перчатки снарядные Fairtex TGT7, L від топових світових брендів 773 Ви зможете побачити в нашій лінійці Снарядні рукавички, шінгарти . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Снарядні рукавички, шінгарти . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн