Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print

КОД ТОВАРУ: 102084
  • Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print
Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print
Тип рукавичок: снарядні, боксерські. Рівень: аматорський. Матеріал покриття: синтетична шкіра Maya Nubuck. Матеріал наповнювача: піна, гелеві вставки. Технології виготовлення: I-Protech + / ClimaCool. Фіксації: ремінець на липучці. Ширина ремінця: 6 см. Розмір: SM / L-XL. Колір чорний.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
687 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Матеріал
Штучна / синтетична шкіра (шкірзам)
АРТИКУЛ
AD71849
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print розраховані на початківців боксерів і любителів. Пошиті з якісної синтетичної шкіри Maya Nubuck. В якості внутрішнього наповнювача використана формована під тиском піна з додатковими гелевими вставками, надійно захищає суглоби кистей рук від можливих травм, забезпечуючи тренувань безпеку. Завдяки застосованої до виготовлення підкладки технології ClimaCool, рукавички чудово вентилюється, забезпечуючи рукам оптимально комфортний температурний режим. Сітчаста вставка на долонях створює хорошу циркуляцію повітря всередині рукавичок. Великий палець в рукавичці виконаний з сітчастого матеріалу, який забезпечує вентиляцію і дозволяє більше підтискати палець до куркуля, уникаючи можливого пошкодження великого пальця. Рукавички легко надягають / знімаються і зручно фіксуються на зап'ясті за допомогою еластичного ремінця на липучці.
Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print призначені для використання в домашніх тренуваннях. Глянсувата поверхню рукавичок, а також наявність логотипу виробника Adidas надають їх дизайну ексклюзивність. Тип рукавичок: снарядні, боксерські. Рівень: аматорський. Матеріал покриття: синтетична шкіра Maya Nubuck. Матеріал наповнювача: піна, гелеві вставки. Технології виготовлення: I-Protech + / ClimaCool. Фіксації: ремінець на липучці. Ширина ремінця: 6 см. Розмір: SM / L-XL. Колір чорний.

Особливості рукавичок:
- снарядні, боксерські;
- аматорський рівень;
- для домашніх тренувань;
- пошиті зі штучної шкіри Maya Nubuck;
- наповнювач зі спеціальної піни + гелеві вставки;
- технологія виготовлення наповнювача I-Protech +;
- дихаюча підкладка, технологія ClimaCool;
- сітчаста вставка на долонях;
- зручна фіксація на зап'ясті за допомогою липучки;
- стильний дизайн;
- логотип виробника Adidas.

Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print - гарантія повноцінних тренувань!

Характеристики:
Тип рукавичок: снарядні, боксерські.
Рівень: аматорський.
Матеріал покриття: синтетична шкіра Maya Nubuck.
Матеріал наповнювача: піна, гелеві вставки.
Технології виготовлення: I-Protech + / ClimaCool.
Фіксації: ремінець на липучці.
Ширина ремінця: 6 см.
Розмір: SM / L-XL.
Колір: чорний.

Виробник: Adidas (Німеччина).

Adidas - легендарний німецький промисловий концерн, заснований в 1948 році Адольфом Дасслером і спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю, чиє якість і дизайн відповідають самим передовим тенденціям в світі спортивної моди. У складі концерну є 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. На даний момент компанія відповідальна за дистрибуцію продукції компаній Adidas, Reebok, Rockport, Y-3, RBK & CCM Hockey, а також Taylor-Made Golf.

Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print купити по які завищеною вартістю 687 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Снарядные перчатки, шингарты таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі Терра Спорт
Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Снарядні рукавички, шінгарти

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички снарядні Adidas Diagonal Print буде Вашим першим кроком. В « Снарядні рукавички, шінгарти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Снарядні рукавички, шінгарти здивує Вас своєю якістю. Накладки гелевые с бинтом Matsa MA-6021-R красные - XL , Накладки гелевые с бинтом Matsa MA-6021-R красные - XL і Накладки гелевые с бинтом Matsa MA-6021-R красные - XL від знаменитих світових виробників 773 Ви зможете побачити в нашій категорії Снарядні рукавички, шінгарти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Снарядні рукавички, шінгарти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн