Рукавички MMA RDX Black 7

КОД ТОВАРУ: 92116
  • Рукавички MMA RDX Black 7
  • Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №2
  • Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №3
  • Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №4
  • Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №5
Рукавички MMA RDX Black 7
Матеріал шкіра. Колір чорний. Тип: тренувальні, MMA. Вікова група: доросла. Клас: професійний, бойові. Наповнення: інтегрований G-Core гель. Вага: 7 oz.
RDX
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 632 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 351 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
10310
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX Black 7 - професійні рукавички для MMA, які були створені вручну з натуральної грубозернистої шкіри Nappa. Наповнювачем даних рукавичок служить тришаровий інтегрований G-Core гель, завдяки якому забезпечується максимальне поглинання ударів. В якості підкладки рукавичок RDX Black 7 використаний абсорбуючий матеріал dopling, який виводить вологу і здійснює терморегуляцію.

Манжет Tri-Wrap забезпечує найкращу фіксацію і має здатність до адаптації під вузьке зап'ясті. Рукавички RDX мають анатомічної формою, що гаантірует правильне положення руки і великого пальця. RDX Black 7 відмінно використовувати для відпрацювання ударної і кидкової техніки, а також для тренування на снарядах.

Особливості рукавичок:
- високоякісна шкіра Nappa;
- G-Core інтегрований гель;
- абсорбуюча тканину dopling;
- захисна подушка з гелю;
- анатомічна форма;
- захист великого пальця;
- 7 oz.

Рукавички ММА RDX Black 7 10310 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Матеріал: шкіра;
Колір: чорний;
Тип: тренувальні, MMA;
Вікова група: доросла;
Клас: професійний, аматорський;
Наповнення: три шари інтегрованого G-Core гелю;
Вага: 7 oz.


Розмірна сітка:

Розмір S M L XL
окружність руки 17-19 см 19-21 см 21-23 см 23-25 см


Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Рукавички MMA RDX Black 7 купити за вигідною ціною 2 632 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для MMA таких торгових марок, як наприклад: RDX в електронному каталозі Терраспорт
Рукавички MMA RDX Black 7 Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №2 Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №3 Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №4 Рукавички MMA RDX Black 7 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички MMA RDX Black 7"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для MMA

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички MMA RDX Black 7 буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для MMA » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для MMA здивує Вас своєю якістю. Перчатки для смешанных единоборств MMA ZLT ZB-6104-BK черные - S , Перчатки для смешанных единоборств MMA ZLT ZB-6104-BK черные - S і Перчатки для смешанных единоборств MMA ZLT ZB-6104-BK черные - S від знаменитих світових виробників 774 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для MMA . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рукавички для MMA . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн