Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh

КОД ТОВАРУ: 89299
  • Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh
Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh
Тип: тренувальні; Матеріал: натуральна шкіра. Матеріал підкладки: тиснений поліестер. Наповнювач: пінополіуретан Eva F "84". Колір: чорний з червоним. Розміри: Junior, SM, L-XL.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 154 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
ADICSG07
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh зроблені з натуральної шкіри з підкладкою з витисненого поліестеру. В якості наповнювача рукавичок використаний пінополіуретан Eva F "84". Рукавички комфортні для рук і добре вентилюються. Фіксація рукавичок легко і надійно здійснюється за допомогою широкого манжета на липучці.
Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh є незамінною частиною екіпіровки, використовуваної в ММА (змішаних бойових мистецтвах). Вони характеризуються міцністю, зручністю і виконані з урахуванням вимог, що пред'являються до цього типу спортивної екіпіровки. На тильній стороні рукавичок завдано відомий логотип виробника Adidas.

Особливості рукавичок:
- призначені для ММА;
- зроблені з натуральної шкіри якості BF2;
- підкладка з витисненого поліестеру;
- зручна застібка на липучці;
- в якості наповнювача використовується пінополіуретан Eva F "84".

Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh - традиційне якість, сучасний стиль!

Характеристики:
Тип: тренувальні;
Матеріал: натуральна шкіра;
Матеріал підкладки: тиснений поліестер;
Наповнювач: пінополіуретан Eva F "84";
Колір: чорний;
Розміри: M, L.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - німецький промисловий концерн, який спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю. Висока якість і неперевершений дизайн продукції, що випускається їм продукції відомі у всьому світі. Компанія заснована в 1948 році, і історію її становлення можна назвати легендарною. Головний офіс Adidas розташований в Німеччині, в місті Херцогенаурах. Концерн має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в ін. Країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР.




Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 155 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Перчатки для MMA таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для MMA

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh допоможе на шляху до мети. В « Рукавички для MMA » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для MMA обрадує Вас високою якістю. Перчатки MMA UFC Practic (FP-7853), XL , Перчатки MMA UFC Practic (FP-7853), XL і Перчатки MMA UFC Practic (FP-7853), XL від топових світових брендів 774 Ви зможете побачити в нашій лінійці Рукавички для MMA . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Рукавички для MMA . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн