Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove

КОД ТОВАРУ: 89303
  • Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove
Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove
Матеріал: натуральна волова шкіра. Матеріал підкладки: сітка Climacool. Наповнювач: щільна піна F50 (R2). Товщина наповнювача: 25 мм. Колір: чорний з білим. Розміри: M, L.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
885 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
ADICSG09
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички Adidas MMA Super Grappling Mesh Glove зроблені з натуральної волової шкіри і оснащені підкладкою Climacool у вигляді сітки темно-сірого кольору. В якості наповнювача рукавичок використана піна високої щільності F50 (R2), товщиною в 25 мм. Рукавички комфортні для рук і добре вентилюються. Фіксація рукавичок легко і надійно здійснюється за допомогою широкого манжета на липучці.
Рукавички для ММА Adidas Super Grappling Mesh Glove ADICSG07 є незамінною частиною екіпіровки, використовуваної в ММА (змішаних бойових мистецтвах). Вони характеризуються міцністю, зручністю і виконані з урахуванням вимог, що пред'являються до цього типу спортивної екіпіровки. На лицьовій стороні рукавичок завдано відомий логотип виробника Adidas.


Особливості рукавичок:
- призначені для ММА;
- зроблені з натуральної волової шкіри;
- сітчаста підкладка тісно-сірого кольору Climacool;
- зручна застібка на липучці;
- в якості наповнювача використовується піна високої щільності F50 (R2), товщина 25 мм.


MMA Super Grappling Mesh Glove ADICSG09 - комфортні, міцні, стильні!

Характеристики:
Матеріал: натуральна волова шкіра;
Матеріал підкладки: сітка Climacool;
Наповнювач: щільна піна F50 (R2);
Товщина наповнювача: 25 мм;
Колір: чорний з білим;
Розміри: M, L.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Adidas - німецький промисловий концерн, який спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю. Висока якість і неперевершений дизайн продукції, що випускається їм продукції відомі у всьому світі. Компанія заснована в 1948 році, і історію її становлення можна назвати легендарною. Головний офіс Adidas розташований в Німеччині, в місті Херцогенаурах. Концерн має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР.



Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove купити по реально виправданою вартості 885 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Перчатки для MMA таких брендів, як наприклад: Adidas в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для MMA

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички для MMA Adidas Super Grappling Mesh Glove допоможе досягти мети. В « Рукавички для MMA » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Рукавички для MMA порадує Вас високою якістю. Перчатки тренировочные Title MMA GEL Max Training Gloves - L , Перчатки тренировочные Title MMA GEL Max Training Gloves - L і Перчатки тренировочные Title MMA GEL Max Training Gloves - L від кращих світових брендів 774 Ви побачите в нашій категорії Рукавички для MMA . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Рукавички для MMA . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн