Рукавички боксерські Spokey Smite

КОД ТОВАРУ: 93721
  • Рукавички боксерські Spokey Smite
Рукавички боксерські Spokey Smite
Боксерські рукавички Spokey Smite. Наповнення: піна високої щільності. Матеріал: PU шкіра. Вага: 10 унцій. Колір чорний. Особливості: великий палець захищений від травм, застібка на липучці.
Spokey
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
917 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 122 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
10 Oz, 12 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Поліуретан (PU / ПУ)
АРТИКУЛ
84533
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Всім відомо, що для боксерів найважливішим атрибутом є його рукавички, тому кожен поважаючий себе боксер просто не має права пройти повз рукавичок для боксу Spokey Smite. Такі рукавички зазвичай використовують, як снарядні або тренувальні, так як вони важать 10 унцій і застібаються за допомогою липучки, що забезпечує швидкість їх знімання. Рукавички виготовлені з PU шкіри, що говорить про те, наскільки довго вони Вам прослужать.

 

особливості:

- зручні у використанні, за рахунок липучки;

- великий палець захищений від травм.

 

З боксерськими рукавичками Spokey Smite тільки до перемоги!

 

Характеристики:

Тип: рукавички для боксу;

Наповнення: піна високої щільності;

матеріал: PU шкіра;

Вага: 10, 12 унцій;

Колір: чорний.

 

Виробник: Spokey (Польща).

Польська компанія Spokey відрізняється своїм надійним рівнем, як мінімум за те, що вони використовують екологічно чисті матеріали для випуску продукції. Фірма спеціалізується на виготовленні інвентарю для різних видів спорту та займає належне місце серед конкурентів. С не давніх пір компанія розширилася і тепер має філію в Чеській Республіці. Продукція Spokey строго дотримується стандартів безпеки і тестується висококваліфікованими інструкторами.

 

 


Рукавички боксерські Spokey Smite вибрати за доступною вартості 917 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Перчатки для бокса таких брендів, як наприклад: Spokey в каталозі магазина Terrasport
Рукавички боксерські Spokey Smite

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Spokey Smite"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно хотіли зайнятися спортом? Рукавички боксерські Spokey Smite - це Ваш перший крок. В « Перчатки для боксу » є все, що знадобиться спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю оригінальністю. Перчатки боксерские Leone DNA Black (RDX-DNA-BLK) , Перчатки боксерские Leone DNA Black (RDX-DNA-BLK) і Перчатки боксерские Leone DNA Black (RDX-DNA-BLK) від кращих світових виробників 772 Ви можете знайти в нашій категорії Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Перчатки для боксу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн