Пазли Bino "Риболовля"

КОД ТОВАРУ: 154550
  • Пазли Bino "Риболовля"
  • Пазли Bino "Риболовля" - Фото №2
Пазли Bino
Матеріал: дерево; Розмір упаковки: 30x30x0,5 см. Особливості: для дітей віком від 3-х років; для хлопчиків і дівчаток; всі матеріали безпечні для здоров'я; - 2 вудки, планшет, 13 рибок з очками-магнітами; розвиток уважності, терпіння і ін.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
480 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 64 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Пазли
АРТИКУЛ
82737
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пазли Bino Риболовля - це дуже цікава дитяча гра для двох осіб. Гра включає в себе дві вудки, планшет з заглибленнями, в яких знаходяться різнокольорові рибки з магнітящійся очками. Головне завдання гри - витягнути всіх рибок за допомогою вудок, використовую кмітливість і точність рухів. Після того як будуть виловлені всі рибки, їх необхідно правильно і уважно розкласти на свої місця в осередках.   Гра виготовлена з дерева і пофарбована різнокольоровими фарбами безпечними для дітей.

особливості:

- для дітей віком від 3-х років;

- для хлопчиків і дівчаток;

- всі матеріали безпечні для здоров'я;

  - 2 вудки, планшет, 13 рибок з очками-магнітами;

- розвиток уважності, терпіння і ін.

Характеристики:

Матеріал: дерево;

Розмір упаковки: 30x30x0,5 см.


Виробник: Bino (Німеччина).

Bino - це дочірній бренд німецької компанії Mertens, який є найстарішим виробником дитячих товарів в Німеччині. Перші вироби під брендом Bino були представлені в 1992 році. На сьогоднішній день випускаються і реалізуються широкий асортимент дитячих товарів: ігрові набори, настільні ігри, вироби, спеціально розроблені для новонароджених дітей. Вся продукція сертифікована відповідно до стандарту EN-71 і відповідає вимогам директив Європейського Союзу.  


Пазли Bino "Риболовля" купити за вигідною ціною 480 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Пазлы таких виробників, як наприклад: Bino в магазині terrasport.ua
Пазли Bino "Риболовля" Пазли Bino "Риболовля" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пазли Bino "Риболовля""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пазли

Давно мрієте зайнятися спортом? Пазли Bino "Риболовля" буде Вашим першим кроком. В « Пазли » є все, що необхідно спортсмену. Пазли здивує Вас своєю якістю. Пазл «Паровозик - алфавіт» Melissa & Doug , Пазл «Паровозик - алфавіт» Melissa & Doug і Пазл «Паровозик - алфавіт» Melissa & Doug від знаменитих світових виробників 1999 Ви знайдете в нашому розділі Пазли . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Пазли . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн