Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork

КОД ТОВАРУ: 81542
  • Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork
  • Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork - Фото №2
Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork
Основні переваги: компактні в складеному стані; натуральна коркова рукоятка; нековзне покриття під ручками; Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів; надійні і легкі замки FlickLock; м'який темляк; трекінгові кільця BD; анатомічні ручки. Матеріал палиці: алюміній. Матеріал рукоятки: коркове дерево. Довжина палиці: регульована. Наконечники: змінні твердосплавні. Кільця: низькопрофільні. Вага: 516 г. Довжина: 0,74-1,4 м.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 135 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 419 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
BD 112153
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork - універсальна модель для подорожей будь-якого рівня. Мають зручну анатомічну рукоятку з натуральної пробки, що дозволяє поліпшувати захоплення і контролювати вологість. За рахунок подовженої рукоятки можна регулювати захоплення палиці двома руками. Подвійна система FlickLock дозволяє легко не знімаючи рукавичок регулювати довжину палиць в різних погодних умовах.

Завдяки змінним карбідним наконечником, які замінюються гумовими, легко пристосуватися в дорозі до будь-яких типів поверхні. За допомогою трекінгових палиць Trail Ergo Cork поліпшується утримання рівноваги, можливо перевіряти сумнівну дорогу в темний час доби. Ця надійна палиця не підведе в самий відповідальний момент, тому намагайтеся не ризикувати своїм здоров'ям економлячи кошти на більш сумнівних аналогах.

Особливості трекінгових палиць:

- компактні в складеному стані;

- натуральна коркова рукоятка;

- нековзне покриття під ручками;

- Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів;

- надійні і легкі замки FlickLock;

- м'який темляк;

- трекінгові кільця BD;

- анатомічні ручки.

Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork - надійний варіант для тривалого маршруту!

характеристики:

  Матеріал палиці: алюміній.

  Матеріал рукоятки: коркове дерево.

  Довжина палиці: регульована.

  Наконечники: змінні твердосплавні.

  Кільця: низькопрофільні.

  Вага: 516 г.

  Довжина: 0,74-1,4 м.

 

Виробник: Black Diamond (США).

Американська компанія Black Diamond заснована ще в 1957 році і, на сьогоднішній день, вважається однією з кращих в світі по виробництву спорядження для гір. Головні переваги - висока якість, винятковий дизайн і функціональність продукції. Щодня колектив однодумців працює над удосконаленням виробництва з випробуваннями всіх новинок, так як працівниками компанії є справжні лижники, альпіністи та скелелази.


Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork підібрати і купити за реальною ціною 3 135 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Треккинговые палки таких торгових марок, як наприклад: Black Diamond в електронному магазині Terra Sport
Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трекінгові палиці

Давно хочете зайнятися фігурою? Палки трекінгові Black Diamond Trail Ergo Cork допоможе почати легко. В « Трекінгові палиці » є все, що Вам знадобиться. Трекінгові палиці обрадує Вас своєю надійністю. Палка треккинговая Vipole Walker (S20 23) , Палка треккинговая Vipole Walker (S20 23) і Палка треккинговая Vipole Walker (S20 23) від кращих світових постачальників 907 Ви зможете знайти в нашій лінійці Трекінгові палиці . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Трекінгові палиці . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн