Палки трекінгові Black Diamond Trail Back

КОД ТОВАРУ: 81545
  • Палки трекінгові Black Diamond Trail Back
  • Палки трекінгові Black Diamond Trail Back - Фото №2
Палки трекінгові Black Diamond Trail Back
Основні переваги: компактні в складеному стані; нековзне покриття під ручками; Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів; надійні і легкі замки FlickLock; м'який темляк; низькопрофільні кільця; анатомічні ручки. Матеріал палиці: алюміній. Матеріал рукоятки: піна. Довжина палиці: регульована. Наконечники: Сarbide Tech Tips. Система фіксації: FlickLock. Вага: 450 г. Довжина: 59-125 см.
Black Diamond
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 885 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 252 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
BD 112156
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Палки трекінгові Black Diamond Trail Back - легка і міцна модель, що складається з 3 секцій для цілорічних подорожей. У комплекті передбачені змінні кільця великого діаметра, які можна використовувати і в пухкий сніг, і в звичайних умовах. Система подвійної фіксації FlickLock не замерзає і можливо просто регулювати довжину палиці навіть в рукавичках. Побідитові наконечники дуже міцні, що дозволяє вільно проходити будь-які рельєфи. Зручна рукоятка з гуми, темляк виконаний з нейлону.

Крім застосування трекінгових палиць Trail Back для прямого призначення і розвантаження спини, їх можна використовувати в якості штатива, завдяки різним перехідникам і кріпленням. В екстрених ситуаціях палиці застосовують для організації перенесення потерпілого або носилок. Для великих варіантів використання палиць в екстрених ситуаціях заздалегідь ознайомтеся в спеціальних інструкціях.

Особливості трекінгових палиць:

- компактні в складеному стані;

- нековзне покриття під ручками;

- Control Shock Technology амортизаційна система поглинання ударів;

- надійні і легкі замки FlickLock;

- традиційна рукоятка;

- нейлоновий міцний темляк;

- різьбова система зміни кілець;

- побідитові наконечники;

- анатомічні ручки.

Палки трекінгові Black Diamond Trail Back - гарантія захоплюючих і безпечних подорожей!

характеристики:

  Матеріал палиці: алюміній.

  Матеріал рукоятки: піна.

  Довжина палиці: регульована.

  Наконечники: побідитовий.

  Система фіксації: FlickLock.

  Вага: 564 г.

  Довжина: 66,5-140 см.

 

Виробник: Black Diamond (США).

Американська компанія Black Diamond заснована ще в 1957 році, сьогодні одна з найкращих в світі по виробництву спорядження для гір. Головні переваги - висока якість, винятковий дизайн і функціональність продукції. Щодня колектив однодумців працює над удосконаленням виробництва з випробуваннями всіх новинок, так як працівниками компанії є справжні лижники, альпіністи та скелелази.


Палки трекінгові Black Diamond Trail Back купити за вигідною ціною 1 885 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Треккинговые палки таких торгових марок, як наприклад: Black Diamond в інтернет-магазині Терраспорт
Палки трекінгові Black Diamond Trail Back Палки трекінгові Black Diamond Trail Back - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Палки трекінгові Black Diamond Trail Back"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Трекінгові палиці

Давно мрієте зайнятися спортом? Палки трекінгові Black Diamond Trail Back буде Вашим першим кроком. В « Трекінгові палиці » є все, що необхідно спортсмену. Трекінгові палиці здивує Вас своєю якістю. Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Top-Click QL KT Dark DLX S1856 (925374) , Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Top-Click QL KT Dark DLX S1856 (925374) і Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Top-Click QL KT Dark DLX S1856 (925374) від знаменитих світових виробників 907 Ви знайдете в нашому розділі Трекінгові палиці . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Трекінгові палиці . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн