Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів)

КОД ТОВАРУ: 154151
  • Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів)
  • Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів) - Фото №2
Фарби пальчикові Ses
Тип: фарби. Вид: пальчикові. Вік: від 24 місяців. Кількість квітів: 6. Упаковка: картон. Особливості фарб: пальчикові; 6 кольорів; пензлик для нанесення фарби на долоню або малювання на папері; безпечні матеріали; гіпоалергенні; зручні пластикові коробочки; добре видаляються з одягу; приємна на дотик текстура; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
379 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
0306S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фарби пальчикові Ses Кольорові долоньки (6 кольорів) складається з шести баночок з гуашшю і пензлика для нанесення фарби на ручку дитини або малювання на папері. Особливість даного набору полягає в тому, що маленькі діти, які ще не вміють користуватися пензликом, з легкістю можуть малювати пальчиками опускаючи їх в спеціально створені для цього не великі ємності з фарбою. При використанні такої художньої техніки у малюків в першу чергу розвивається моторика, уяву, фантазія, мислення, поліпшується емоційний фон і сприйняття кольору.

Особливості фарб:

- пальчикові;

- 6 кольорів;

- пензлик для нанесення фарби на долоню або малювання на папері;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- зручні пластикові коробочки;

- добре видаляються з одягу;

- приємна на дотик текстура;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: фарби;

Вид: пальчикові;

Вік: від 24 місяців;

Кількість квітів: 6;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять токсичних речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.

 


Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів) вибрати за доступною вартості 379 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Ses в каталозі магазина Terrasport
Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів) Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно хотіли зайнятися спортом? Фарби пальчикові Ses "Кольорові долоньки" (6 кольорів) - це Ваш перший крок. В « Набори для творчості » є все, що знадобиться спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю оригінальністю. Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) , Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) і Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) від кращих світових виробників 2287 Ви можете знайти в нашій категорії Набори для творчості . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Набори для творчості . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн