Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори)

КОД ТОВАРУ: 154153
  • Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори)
Фарби пальчикові Ses My first
Тип: фарби. Вид: пальчикові. Вік: від 12 місяців. Обсяг баночки: 60 мл. Кількість квітів: 4. Упаковка: картон. Особливості фарб: пальчикові; 4 кольори; безпечні матеріали; гіпоалергенні; зручні пластикові коробочки; добре видаляються з одягу; приємна на дотик текстура; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
392 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
14413S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фарби пальчикові Ses My first Юний художник (4 кольори) створені для самих маленьких творців. Створені з натуральних і безпечних матеріалів, не викликають шкірних реакцій, легко змиваються. Набір складається з таких основних кольорів як червоний, синій, жовтий, зелений. Малювання фарбами сприятливо впливає на емоційний стан дітей, розвиває сприйняття кольорів, покращує дрібну моторику, розвиває образне мислення, фантазію, допомагає концентрувати увагу.  

Особливості фарб:

- пальчикові;

- 4 кольори;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- зручні пластикові коробочки;

- добре видаляються з одягу;

- приємна на дотик текстура;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: фарби;

Вид: пальчикові;

Вік: від 12 місяців;

Обсяг баночки: 60 мл;

Кількість кольорів: 4;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять токсичних речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори) купити по реально виправданою вартості 392 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Ses в інтернет каталозі Терраспорт
Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Фарби пальчикові Ses My first "Юний художник" (4 кольори) допоможе досягти мети. В « Набори для творчості » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Набори для творчості порадує Вас високою якістю. Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві , Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві і Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві від кращих світових брендів 2287 Ви побачите в нашій категорії Набори для творчості . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Набори для творчості . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн