Намет дитяча Bino "Замок динозавра"

КОД ТОВАРУ: 154566
  • Намет дитяча Bino "Замок динозавра"
Намет дитяча Bino
Тип: намет дитяча. Вікова категорія: 2+. Розмір: 105 х 105 х 135 см.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 176 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
82813
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет дитяча Bino "Замок динозавра" - підійде для веселих ігор діточок, а також використовується як укриття від сонця в спекотний літній день. Намет має форму вежі замку, поверхня покрита яскравим принтом веселих динозаврів. Для комфортної гри намет обладнана віконцями, відкритим входом і днищем. Виріб виготовлено з безпечних матеріалів, досить міцних і стійких до розриву. Намет швидко збирається, має компактні розміри для транспортування.

особливості:

- форма вежі;

- відкриті вікна і двері;

- щільне днище;

- яскравий принт.

характеристика:

Тип: намет дитяча;

Вікова категорія: 2+;

Розмір: 105 х 105 х 135 см.

Виробник: Bino (Німеччина)

Компанія Bino виробляє шиpокий асортимент розвиває дерев'яних ігpушек для дітей. Bсе деталі ізготoвлени з якісного деpева, не мають елемeнтов, про які pебенок може поpаніться. Яскраве лакофарбове покриття абсолютно безопcсно для дитини. Продукція відповідає європейським требoваніям, що пред'являються до безопаcності дитячих ігpушек.


Намет дитяча Bino "Замок динозавра" купити за вигідною ціною 1 176 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские палатки таких торгових марок, як наприклад: Bino в електронному каталозі Терраспорт
Намет дитяча Bino "Замок динозавра"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет дитяча Bino "Замок динозавра""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет дитяча Bino "Замок динозавра" буде Вашим першим кроком. В « Дитячі палатки » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі палатки здивує Вас своєю якістю. Намет дитяча Ben & Holly Свято в казковій країні (83х105х80 см) , Намет дитяча Ben & Holly Свято в казковій країні (83х105х80 см) і Намет дитяча Ben & Holly Свято в казковій країні (83х105х80 см) від знаменитих світових виробників 6685 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі палатки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі палатки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн