Намет тримісна Nordway Cadaques 3

КОД ТОВАРУ: 83677
  • Намет тримісна Nordway Cadaques 3
  • Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - Фото №2
  • Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - Фото №3
Намет тримісна Nordway Cadaques 3
Матеріал дна: армований поліетилен. Кількість входів: 2. Геометрія: півсфера. Каркас: фіберглас 8,5 мм. Матеріал спального відсіку: поліестер. Мінімальна вага: 4,3 кг. Матеріал тенту, водонепроникність: поліестер 70Д / 190T ПУ 2000мм. Наявність внутрішнього намету: є. Склад: 70% поліестер, 20% поліетилен, 10% фіберглас. Кількість місць: 3. Протимоскітна сітка: є. Розмір в складеному вигляді (дл. Х шир. Х вис): 60 х 18 х 18 см. Кількість кімнат: 1. Матеріал каркаса: фіберглас. Вид товару: туристичні. Вентиляційні вікна: є. Вага: 4,3 кг.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 799 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 507 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
3х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Вага, кг
4,30
Водостійкість тенту, мм
2000
АРТИКУЛ
N2127
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - туристичний намет, яка розрахована на трьох осіб. Намет може похвалитися своїм великим переднім тамбуром, в який ви зможете покласти свої речі, а також змайструвати власну кухню в диких умовах під час дощу.

Намет Cadaques 3 має форму "півсфери", що робить її комфортною і вітростійкій. Перевагою намету є її два роздільних спальних відділу, які зроблені за типом "напівбочки" і розраховані на трьох осіб кожне, що забезпечать максимум простору. Перевагою намету Nordway Cadaques 3 є висока водостійкість її тенту 2000 мм водяного стовпа

Входи в Nordway Cadaques 3 належним чином захищені москітною сіткою і володіють якісними блискавками YKK, вентиляційними вікнами і кишеньками для дрібних предметів. Дуги каркаса промарковані, так що намет легка і зрозуміла в установці.

Особливості намету:

- два входи і один тамбур;

- простота установки;

- підвісна поличка для дрібних предметів;

- проклеєні шви;

- наявність штормових відтяжок;

- вентиляційні віконця;

- проти москітна сітка.

Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - ніколи не підведе!

Характеристики:

Матеріал дна: армований поліетилен;

Кількість входів: 2;

Геометрія: півсфера;

Каркас: фіберглас 8,5 мм;

Матеріал спального відсіку: поліестер;

Мінімальна вага: 4,3 кг;

Матеріал тенту, водонепроникність: поліестер 70 Д / 190T ПУ 2000 мм;

Наявність внутрішнього намету: є;

Склад: 70% поліестер, 20% поліетилен, 10% фіберглас;

Кількість місць: 3;

Протимоскітна сітка: є;

Розмір в складеному вигляді (Д х Ш х В): 60 х 18 х 18 см;

Кількість кімнат: 1;

Матеріал каркаса: фіберглас;

Вид товару: туристичні;

Вентиляційні вікна: є;

Вага: 4,3 кг.

Виробник: Nordway (Норвегія).

У 1991 році в Норвегії три любителя активного відпочинку створили компанію Nordway. Сьогодні, ставши однією з лідерів в своєму сегменті, компанія Nordway створює зручну і функціональну продукцію. Nordway виготовляє свою продукцію за найсучаснішими технологіями, яка проходить жорстке тестування. Спортивний асортимент бренду Nordway відрізняється не тільки відмінною якістю, але і незвичайним модним дизайном. Серед товарів компанії: лижі, ковзани, велосипеди, намети та інші, - створені для всієї родини.


Намет тримісна Nordway Cadaques 3 купити за вигідною ціною 3 799 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Трехместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Nordway в онлайн магазині Терра Спорт
Намет тримісна Nordway Cadaques 3 Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - Фото №2 Намет тримісна Nordway Cadaques 3 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет тримісна Nordway Cadaques 3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тримісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет тримісна Nordway Cadaques 3 буде Вашим першим кроком. В « Тримісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Тримісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет тримісна Vango Gamma 300 River (SN926338) , Намет тримісна Vango Gamma 300 River (SN926338) і Намет тримісна Vango Gamma 300 River (SN926338) від знаменитих світових виробників 1158 Ви знайдете в нашому розділі Тримісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тримісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн