Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress

КОД ТОВАРУ: 83281
  • Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress
  • Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress - Фото №2
Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress
Особливості намету: тримісна, один вхід, один тамбур, кемпінгові, одношарова, простора, легка, водостійкий тент, хороша повітропроникність тенту, якісна проклейка швів, непромокальне дно, міцний дюралюмінієвий каркас, компактна в складеному вигляді, легка, ідеальна для весни / літа / зими. Сезон: весна, літо, осінь. Зовнішній тент: поліестер 4000 мм водяного стовпа. Пол: поліестер, 10000 мм водяного стовпа. Каркас: алюмінієвий сплав Dural 7001-T5 діаметром 8.5 мм. Кількість дуг: 2. Розмір: 2,9х2,2х1,2 м. Вага: 2,75. Колір: cypress (зелений).
Hannah
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 925 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 657 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
3х-місцева
Кількість шарів
Одношарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для трекінгу
Висота, см
120
Вага, кг
2,75
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
4554171
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress ідеально поєднує в собі просторість, зручність і надійність. Вона стане незамінна на літній відпочинок з друзями або родиною. Намет пошита з повітропроникного поліестеру, що забезпечує їй прекрасну вентиляцію. Вона має в своєму розпорядженні одним входом і одним тамбуром. У складеному вигляді намет займає дуже мало місця і абсолютно необтяжлива в похідних умовах. Вага палатки: 2,75 кг.
Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress не боїться намокання, все її шви надійно проклеєні, а, крім того, підлога з поліестеру з водонепроникністю 10000 мм водяного стовпа захищений від вогкості і протікань під час дощу. Намет легко збирається і розбирається. Її каркас складається з двох міцних дюралюмінієвих дуг діаметром 8,5 мм.

Особливості намету:
- тримісна;
- один вхід;
- один тамбур;
- кемпінгові;
- одношарова;
- простора;
- легка;
- водостійкий тент;
- хороша повітропроникність тенту;
- якісна проклейка швів;
- непромокальне дно;
- міцний дюралюмінієвий каркас;
- компактна в складеному вигляді;
- легка, ідеальна для весни / літа / зими.

Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress - простора, комфортна, легка!

Характеристики:

Сезон: весна, літо, осінь.
Зовнішній тент: поліестер 4000 мм водяного стовпа.
Пол: поліестер, 10000 мм водяного стовпа.
Каркас: алюмінієвий сплав Dural 7001-T5 діаметром 8.5 мм.
Кількість дуг: 2.
Розмір: 2,9х2,2х1,2 м.
Вага: 2,75.
Колір: cypress (зелений).


Виробник: Hannah (Чехія).

Чеська компанія Hannah була утворена в 1991 році. За більш ніж двадцятирічний досвід роботи товари цього виробника завоювали популярність у споживача, а сама компанія Hannah зайняла міцну позицію на ринку Чехії. Завдяки розвиненій дистриб'юторської мережі, товари під торговою маркою Hannah експортуються в Словаччину, Угорщину, Польщу, Словенію, Україну, Росію, а також, країни Балтії. Компанія працює і на західний напрямок, продукція Hannah реалізується в США, Чилі, Японії, Канаді, Новій Зеландії та в деяких країнах Африки. Під брендом Hannah проводиться спортивний одяг та спорядження для активного відпочинку. Лінійка асортименту продукції, що виготовляється Hannah дуже широка: від спальних мішків і наметів, до різноманітних типів спортивного одягу, такий як пуховики, куртки для гірськолижників, шапки і рукавиці.


Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress вибрати за доступною вартості 4 925 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Трехместные палатки таких брендів, як наприклад: Hannah в каталозі магазина Terrasport
Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тримісні намети

Давно хотіли зайнятися спортом? Намет тримісна Hannah Compact 3 cypress - це Ваш перший крок. В « Тримісні намети » є все, що знадобиться спортсмену. Тримісні намети здивує Вас своєю оригінальністю. Намет тримісна Mousson Atlant 3, хакі (4823059847114) , Намет тримісна Mousson Atlant 3, хакі (4823059847114) і Намет тримісна Mousson Atlant 3, хакі (4823059847114) від кращих світових виробників 1158 Ви можете знайти в нашій категорії Тримісні намети . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Тримісні намети . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн