Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III

КОД ТОВАРУ: 25768
  • Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III
  • Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III - Фото №2
Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III
Особливості намету: наявність захисної сніжної спідниці, швидка і проста збірка, просторе спальне приміщення, намет серії Profi, 2 тамбура для зберігання спорядження, всі шви тенту проклеєні. Розмір: 305х215х110 см. Розмір в складеному стані: 50х20 см. Вага: 3,4 кг.
Fjord Nansen
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
6 285 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 839 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
3х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
110
Вага, кг
3,40
Водостійкість тенту, мм
5000
АРТИКУЛ
7682
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III - це намет всесезонного призначення з серії Profi. Вона відрізняється двома тамбурами і просторим спальним місцем, а також покращеними матеріалами. Вона ідеально підійде для велопоходів, подорожей на байдарках, туризму, полювання, альпінізму і риболовлі.
Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III виконана з використанням останніх технологій компанії Fjord Nansen. Ця модель має міцну і вітростійкість, а головне легку конструкцію. Також ця палатка надасть чудову захист від дощу і вітру. Вентиляцію забезпечують невеликі отвори, які захищені від попадання вологи. Додатковою перевагою є те, що намет швидко і легко збирається.
Ця модель має протимоскітні сітки, для захисту від комах і два входи, для більшого комфорту. А головною відмінністю від намету Veig III є наявність сніжної спідниці, для надійного захисту від снігу в екстремальних умовах.

Особливості намету:
- наявність захисної сніжної спідниці;
- швидка і проста збірка;
- просторе спальне приміщення;
- намет серії Profi;
- 2 тамбура для зберігання спорядження;
- всі шви тенту проклеєні.

Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III - комфорт за будь-яких умовах!

Характеристики:
Кількість спальних місць:
3.
Кількість входів / тамбурів: 2/2.
Матеріал стійок: дюралюміній 8.5 мм Т6 7001.
Матеріал зовнішнього тенту: поліестер Ripstop 185Т 5000 мм.
Пол: 190T nylon PU 6000 мм.
Розмір: 305х215х110 см.
Розмір в складеному стані: 50х20 см.
Вага: 3,4 кг.
Колір: зелений.

Виробник: Fjord Nansen.
Fjord Nansen - продукція Fjord Nansen розроблена з думками про Ваших потребах, натхненна великими подорожами. Коли Ви маєте намір зустріти свою незвідану мрію, Fjord Nansen збирається бути з Вами. Перш ніж Ви зберетеся рушити через безмежний простір, перевірте, чи маєте Ви все, що може стати в нагоді. Fjord Nansen піклується про функціональність і новаторський дизайн. Всі технічні деталі ретельно продумані і перевірені на практиці. Fjord Nansen існує з 1996 року. Багато років досвіду і випробувань, співпраця з користувачами і командою Fjord Nansen, дало нам можливість розробити досконалі товари.


Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III купити за вигідною ціною 6 285 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Трехместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Fjord Nansen в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тримісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет тримісна Fjord Nansen Veig Pro III буде Вашим першим кроком. В « Тримісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Тримісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет-автомат тримісна Spokey Fern Tent 3 (922243), 215x180x95 см , Намет-автомат тримісна Spokey Fern Tent 3 (922243), 215x180x95 см і Намет-автомат тримісна Spokey Fern Tent 3 (922243), 215x180x95 см від знаменитих світових виробників 1158 Ви знайдете в нашому розділі Тримісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Тримісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн