Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева

КОД ТОВАРУ: 26150
  • Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева
  • Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - Фото №2
  • Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - Фото №3
Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева
Особливості намету: пятиместная, містка внутрішній намет, просторий тамбур, зовнішній каркас виготовлений із сталевих трубок, відмінна вентиляційна система, наявність противомоскитной сітки, непромокаемость, особлива просочення зовнішнього шару, що не допускає швидкого поширення вогню, вітростійкість, призначена для тривалого сімейного відпочинку на природі. Розміри: 600x300x200 см. Вага: 25 кг.
Alexika
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
16 005 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2137 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
5-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
200
Вага, кг
25
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
9155.5304
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - велика кемпінговий намет ангарного типу, що відрізняється в першу чергу своїми значними розмірами. Намет можна використовувати без установки житлової кімнати, як просторий каркасний тент, в який поміститися більшість легкових автомобілів. Містка житлова кімната намети розрахована на комфортне проживання 5 осіб. Об'ємний тамбур здатний вмістити велику кількість речей, велосипед, рюкзак, похідну кухню. Всі три входи намети продубльовані протівомоськитнимі сітками, а по всьому периметру намету захищає спеціальна спідниця.
Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева має якісну вентиляційною системою за рахунок двох великих вікон. На даху намети розташовані два прозорих вікна, які пропускають світло.
Цю намет відрізняє міцний сталевий каркас, що складається з непохитних фрагментів. Всі шви намету - герметизовані, що не дозволяє проникати всередину волозі і протягам. Ця модель призначена для тривалого кемпінгового відпочинку великою компанією.

Особливості намету:
- пятиместная.
- містка внутрішній намет;
- просторий тамбур;
- сталевий каркас;
- олічной вентиляційна система;
- наявність противомоскитной сітки;
- непромокаемость;
- особлива протипожежна просочення зовнішнього шару;
- ветроустойчивость.

Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - для відпочинку великою компанією!

Характеристики:
Вага:
25 кг.
Кількість місць: 5.
Кількість входів: 3.
Розміри: 600x300x200 см.
Внутрішні габарити: 300x300x200 см.
Розмір в зібраному вигляді: 98x25 см.
Зовнішній тент: Polyester 190T PU 4000 mm.
Внутрішній намет: Polyester Rip Stop Light.
Пол: Polyester 150D Oxford PU 6000 mm.
Каркас: Steel 16 мм.
Колір: бежевий.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева купити за вигідною ціною 16 005 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Пятиместные палатки таких виробників, як наприклад: Alexika в магазині terrasport.ua
Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - Фото №2 Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ П'ятимісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет пятиместная Victoria 5 Luxe Alexika бежева буде Вашим першим кроком. В « П'ятимісні намети » є все, що необхідно спортсмену. П'ятимісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет пятиместная Vango Ascott II 500 Herbal (SN928152) , Намет пятиместная Vango Ascott II 500 Herbal (SN928152) і Намет пятиместная Vango Ascott II 500 Herbal (SN928152) від знаменитих світових виробників 2487 Ви знайдете в нашому розділі П'ятимісні намети . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів П'ятимісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн