Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена

КОД ТОВАРУ: 83188
  • Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена
  • Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена - Фото №2
Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена
Кількість місць: 2. Зовнішній тент: 40D / 240т Нейлон Double Rip Stop SILICONE 6000 мм. в. ст. Внутрішній намет: 210T Поліестер Rip Stop. Пол: 190T нейлон 10000 мм. в. ст Каркас: Алюміній. Вага палатки: 2,91 кг.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
10 606 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1416 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
2х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для трекінгу
Вага, кг
2,90
Водостійкість тенту, мм
6000
АРТИКУЛ
4823081503323
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 - двомісна всесезонна намет високої якості з непромокаючої тканини і вогнетривким просоченням. Містка і зручна намет Stream 2 може помістити і третьої людини в разі необхідності.

Перевагами намету Stream 2 є два виходи, що забезпечують ідеальну вентиляцію, а також два містких тамбура по протилежних місцях, в які можна покласти спорядження і речі. Ще одним плюсом даної намети є захисна "спідниця", яка складається і перешкоджає попаданню пилу або снігу.

Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 володіє поліпшеною формою зовнішнього каркаса, завдяки чому максимально збільшується обсяг спального приміщення. Дана модель палатки відрізняється простою і швидкою збіркою і розбиранням, з якими легко зможе впоратися не тільки чоловік, але і жінка.

Особливості намету:

- блискавка YKK;

- для запобігання затікання води;

- можливо використовувати в якості захисту дна намету.

Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 - візьми комфорт з собою!

Характеристики:

Кількість місць: 2;

Зовнішній тент: 40D / 240 Т Нейлон Double Rip Stop SILICONE 6000 мм. в. ст .;

Внутрішній намет: 210T Поліестер Rip Stop;

Пол: 190T нейлон 10000 мм. в. ст .;

Каркас: Алюміній;

Вага палатки: 2,91 кг.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена купити за вигідною ціною 10 606 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Двухместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Terra Incognita в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Двомісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет двомісна Terra Incognita Stream 2 зелена буде Вашим першим кроком. В « Двомісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Двомісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет двомісна Saxifraga Sunset 2 2017, сіро-зелений (SOT17U1F) , Намет двомісна Saxifraga Sunset 2 2017, сіро-зелений (SOT17U1F) і Намет двомісна Saxifraga Sunset 2 2017, сіро-зелений (SOT17U1F) від знаменитих світових виробників 1157 Ви знайдете в нашому розділі Двомісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Двомісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн