Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme

КОД ТОВАРУ: 83290
  • Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme
  • Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme - Фото №2
Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme
Особливості намету: двомісна, два входи, два тамбура, для всіх видів туризму, двошаровий, легка, гарна повітропроникність, вентиляційні клапани захищені від протікання, всі шви надійно проклеєні, стійка, міцні алюмінієві дуги, швидка і легка збірка / розбирання, якісна фурнітура Nexus , блискавки YKK. Тип: тримісна. Розмір: 2,1х1х1,75 м. Вага: 4,05 кг. Каркас: Durawrap 8,5 / 9,5 mm. Зовнішній тент: 190T polyester R / S PU, 4 000 мм. Внутрішній намет: 190T polyester. Пол: 190T polyester PU, 10 000 мм. Комплектація: дуги кілочки, розтяжки.
Hannah
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 735 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 899 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
2х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
100
Вага, кг
4,05
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
2349649
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme - ідеально поєднує в собі просторість, зручність і надійність. Вона стане незамінна на літній відпочинок з друзями або родиною. Намет пошита з повітропроникного поліестеру, що забезпечує їй прекрасну вентиляцію. Крім того в ній є вентиляційні клапани, захищені від протікання. Вона має в своєму розпорядженні двома входами і двома тамбурами. У складеному вигляді намет займає дуже мало місця і абсолютно необтяжлива в похідних умовах. Вага палатки: 4,05 кг.
Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme не боїться намокання, все її шви надійно проклеєні, а, крім того, підлога з поліестеру з водонепроникністю 10 000 мм водяного стовпа захищений від вогкості і протікань під час дощу. Намет легко збирається і розбирається.


Особливості намету:
- двомісна;
- два входи;
- два тамбура;
- для всіх видів туризму;
- двошаровий;
- легка;
- хороша повітропроникність;
- вентиляційні клапани захищені від протікання;
- всі шви надійно проклеєні;
- стійка;
- міцні алюмінієві дуги;
- швидка і легка збірка / розбирання;
- якісна фурнітура Nexus;
- блискавки YKK.

Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme - гарантія комфортного відпочинку!

Характеристики:

Тип: двомісна.
Розмір: 2,1х1х1,75 м.
Вага: 4,05 кг.
Каркас: Дюрапол 8,5 / 9,5 mm.
Зовнішній тент: 190T Поліестер R / S PU, 4 000 мм.
Внутрішній намет: 190T Поліестер.
Пол: 190T Поліестер PU, 10 000 мм.
Комплектація: дуги кілочки, розтяжки.

Виробник: Hannah (Чехія).

Чеська компанія Hannah була утворена в 1991 році. За більш ніж двадцятирічний досвід роботи товари цього виробника завоювали популярність у споживача, а сама компанія Hannah зайняла міцну позицію на ринку Чехії. Завдяки розвиненій дистриб'юторської мережі, товари під торговою маркою Hannah експортуються в Словаччину, Угорщину, Польщу, Словенію, Україну, Росію, а також, країни Балтії. Компанія працює і на західний напрямок, продукція Hannah реалізується в США, Чилі, Японії, Канаді, Новій Зеландії та в деяких країнах Африки. Під брендом Hannah проводиться спортивний одяг та спорядження для активного відпочинку. Лінійка асортименту продукції, що виготовляється Hannah дуже широка: від спальних мішків і наметів, до різноманітних типів спортивного одягу, такий як пуховики, куртки для гірськолижників, шапки і рукавиці.


Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme купити за вигідною ціною 6 735 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Двухместные палатки таких виробників, як наприклад: Hannah в магазині terrasport.ua
Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Двомісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет двомісна Hannah Covert 2 AL thyme буде Вашим першим кроком. В « Двомісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Двомісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет двомісна Ferrino Nemesi 2 Olive Green (926547) , Намет двомісна Ferrino Nemesi 2 Olive Green (926547) і Намет двомісна Ferrino Nemesi 2 Olive Green (926547) від знаменитих світових виробників 1157 Ви знайдете в нашому розділі Двомісні намети . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Двомісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн