Намет чотиримісна Pinguin Storm 4

КОД ТОВАРУ: 83237
  • Намет чотиримісна Pinguin Storm 4
  • Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 - Фото №2
Намет чотиримісна Pinguin Storm 4
Місткість: 4 осіб. Кількість входів: 2. Дуги: Ламінат, 3 rods O 9.5 mm. Висота внутрішнього намету / тенту: 120/130. Тент: Поліестер, PU coated 3000 mm H2O. Дно: Нейлон PU coated 10,000 mm H2O. Вага: 5,2 кг. Розмір в упаковці: 50x21см.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 525 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 871 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
4х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
120
Вага, кг
5,20
Водостійкість тенту, мм
3000
АРТИКУЛ
PNG 1111
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 - трекинговая чотиримісний намет, яка має просторий тамбуром і широким спальним місцем. У тамбурі є вікна, а вхід можна відкрити з різних сторін, таким чином забезпечивши ідеальну циркуляцію повітря в наметі. У комплекті знаходиться підлогу для тамбура, так що ваше спорядження буде знаходитися в безпеці, а завдяки антимоскітної сітці, комахи не будуть проникати всередину намету. Дана модель палатки відрізняється простою і швидкою збіркою і розбиранням, з якими легко зможе впоратися і чоловік, і жінка.


Перевагами намету Storm 4 є висока водостійкість її тенту і дна (3000/10000 мм водяного стовпа), до того ж тент просіліконенний, з покриттям від ультрафіолетових променів.

Особливості намету:

- два входи;

- тент можна відкрити під будь-яким кутом;

- D-подібний вхід;

- проклеєні шви.

Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 - безпечний куточок в диких умовах!

Характеристики:

Місткість: 4 осіб;

Кількість входів: 2;

Дуги: Ламінат, 3 rods O 9.5 mm;

Висота внутрішнього намету / тенту: 120/130;

Тент: Поліестер, PU coated 3000 mm H2O;

Дно: Нейлон PU coated 10,000 mm H2O;

Вага: 5,2 кг;

Розмір в упаковці: 50x21 см.


Виробник: Pinguin (Чехія).

У 1989 році в Чехії вперше з'явилася продукція компанії Pinguin. Це були пуховики і спальні мішки, а трохи пізніше - легкі намети для альпінізму і пішого туризму. На сьогоднішній день асортимент продукції значно розширено, а її відмінну якість і доступні ціни зробили бренд Pinguin одним з лідерів на європейському та українському ринках. Однією з найпопулярніших продуктів є намети різних класів і рівнів: для екстремальних висотних експедицій, трекінгові і кемпінгові намети. Також Pinguin випускає якісні спальники, призначені як для простих мандрівників, так і для екстремалів. Функціональність матеріалів компанії Pinguin була перевірена не тільки в їх лабораторіях, але і на практиці.


Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 купити за вигідною ціною 6 525 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Четырехместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в онлайн магазині Терра Спорт
Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет чотиримісна Pinguin Storm 4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чотиримісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет чотиримісна Pinguin Storm 4 буде Вашим першим кроком. В « Чотиримісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Чотиримісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет чотиримісна Trimm sand бежева , Намет чотиримісна Trimm sand бежева і Намет чотиримісна Trimm sand бежева від знаменитих світових виробників 1159 Ви знайдете в нашому розділі Чотиримісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чотиримісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн