Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 116196
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт)
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №2
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №3
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №4
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №5
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №6
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №7
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №8
  • Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №9
Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт)
Тип падов: для тайського боксу. Матеріал: якісна шкіра Maya. Наповнення: інтегрований тришаровий IMT-гель + додатковий гелевий шар в ударній зоні; легка піна високої щільності з повітряними каналами. Розмір: 37х19х7 см. Колір: чорний з білим і червоним.
RDX
КУПИТИ
ЦІНА:
2 766 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 369 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Форма
Вигнута
АРТИКУЛ
405_11011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пади для тайського боксу RDX Red (1шт) надійно захищають руки тренера від травм. Комфортно сидять на руці. Надійно фіксуються за допомогою зворотних липучок. З внутрішньої сторони педа передбачена спеціальна вставка, що запобігає ковзанню, і спеціальні канали, що забезпечують йому стабільність на руці.
Пади для тайського боксу RDX Red (1шт) ідеально підходять для тайського боксу. Дають можливість опрацьовувати удари ногами, ліктями, колінами і кулаками. Пошиті з якісної шкіри Maya. Як наповнення використана супер легка піна високої щільності з повітряними каналами і інтегрованим тришаровим IMT-гелем. В ударної зоні передбачений додатковий гелевий шар.

Особливості падов:
- пошиті з якісної шкіри Maya;
- надійно фіксуються за допомогою липучок;
- не ковзають на руці;
- для відпрацювання різних ударів руками, ногами, ліктями;
- ідеально підходять для тайського боксу;
- наповнення зроблено з супер легкої піни;
- додатковий гелевий шар в ударній зоні.

Пади для тайського боксу RDX Red (1шт) - для тренувань високого класу!

Характеристики:
Тип падов: для тайського боксу.
Матеріал: якісна шкіра Maya.
Наповнення: інтегрований тришаровий IMT-гель + додатковий гелевий шар в ударній зоні; легка піна високої щільності з повітряними каналами.
Розмір: 37х19х7 см.
Колір: чорний з білим і червоним.

Виробник: RDX (Великобританія).

Компанія RDX була створена в Великобританії в 1999 році. До теперішнього часу стала знаменита у всьому світі завдяки високій якості продукції, що випускається нею одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної натуральної або штучної шкіри. В якості наповнювача різного типу захисту використовується спеціальний гель і піна високої щільності, що захищає руки спортсмена від пошкоджень і не піддається деформації.


Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) купити за вигідною ціною 2 766 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Макивары и лапы таких торгових марок, як наприклад: RDX в електронному каталозі Терраспорт
Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №2 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №3 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №4 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №5 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №6 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №7 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №8 Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) - Фото №9

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мрієте зайнятися спортом? Пади для тайського боксу RDX Red (1 шт) буде Вашим першим кроком. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи здивує Вас своєю якістю. Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) , Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) і Лапи вигнуті Everlast BO-3635-WBK (2 шт) від знаменитих світових виробників 85 Ви знайдете в нашому розділі Маківари і лапи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн