Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30

КОД ТОВАРУ: 248393
  • Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30
  • Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №2
  • Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №3
  • Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №4
Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30
Рівнів навантаження: 32. Вага махового колеса: 9 кг. Довжина кроку: 42 см. Максимальна вага користувача: 150 кг. Система навантаження: електромагнітна. За типом приводу: передньопривідний. Харчування: від мережі (220 В). Дисплей: LED, 131х67 мм. Програми: 12. Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс. Довжина: 166 см. Ширина: 70 см. Висота: 158 см. Вага: 58 кг. Вимірювання пульсу: є. Вентилятор: є. Тримач для пляшки: є. Мультимедіа: є. Тримач для планшета: є.
OMA Fitness
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
19 880 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2654 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
9
Навантаження, рівнів
32
АРТИКУЛ
EXCEED E30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек магнітний OMA Fitness EXCEED E30 підійде для людей, які тільки починають займатися спортом, а також для тих, хто вже має хорошу підготовку. Даний тренажер має 32 рівня навантаження і дозволяє використовувати для тренування 12 вбудованих програм, тому ви можете підібрати під себе інтенсивність і енерговитратність під час підходу. Модель відрізняється невеликим маховим колесом і великими нековзними педалями для безпечних рухів і для повного контролю ситуації. Важливою функцією є можливість вимірювання пульсу, а також вибору Пульсозависимие режиму, щоб поступово збільшувати навантаження, не піддаючи ризику свій організм. Сучасний кардиотренажер має технологію підключення Bluetooth і iConsole, а також підставку для планшета.

особливості:

  • збільшені нескользящие педалі;
  • технології Bluetooth, iConsole;
  • складна конструкція;
  • ручний, інтервальний і Пульсозависимие режим;
  • LED-екран;
  • наявність підставок для пляшки з водою, планшета або особистих речей;
  • датчики вимірювання пульсу на рукоятках.

Характеристики:
Рівнів навантаження: 32;
Вага махового колеса: 9 кг;
Довжина кроку: 42 см;
Максимальна вага користувача: 150 кг;
Система навантаження: електромагнітна;
За типом приводу: передньопривідний;
Харчування: від мережі (220 В);
Дисплей: LED, 131х67 мм;
Програми: 12;
Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс;
Довжина: 166 см;
Ширина: 70 см;
Висота: 158 см;
Вага: 58 кг;
Вимірювання пульсу: є;
Вентилятор: є;
Тримач для пляшки: є;
Мультимедіа: есnь;
Тримач для планшета: є.

Виробник: OMA Fitness (Китай).
Компанія OMA Fitness займається виробництвом кардиотренажеров різного рівня, а також виготовленням спортивного обладнання з 2001 року. Серед товарів, які зарекомендували себе, можна відзначити бігові доріжки, велотренажери та орбітреки, що відрізняються прекрасним якістю за доступною ціною. Виробник орієнтується на підвищення продуктивності товару при зниженні електроспоживання обладнання, тому придбання тренажера стане дуже вигідним вкладенням в своє здоров'я. На даний момент товари бренду експортуються в понад 50-ти країн по всьому світу.


Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 купити по реально виправданою вартості 19 880 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: OMA Fitness в інтернет каталозі Терраспорт
Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №2 Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №3 Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Орбитрек електромагнітний OMA Fitness EXCEED E30 допоможе досягти мети. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) порадує Вас високою якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm , Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm і Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm від кращих світових брендів 138 Ви побачите в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн