Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5

КОД ТОВАРУ: 131676
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №3
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №4
Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5
Тип: орбітрек. Розмір: 178 х 88 х 179 см. Вага: 80 кг. Bес пользовaтеля: до 125 кг. Вага махoвіка: 11 кг. Длінa шaга: 45 - 50 см.
NordicTrack
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
81 700 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10907 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
125
Вага маховика, кг
11
Навантаження, рівнів
32
АРТИКУЛ
NTEVEL14816
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - популярний кардиотренажер, об'єднує в собі властивості бігової доріжки і велотренажера, сприяє тренуванню м'язів верхніх і нижніх кінцівок, сідничних м'язів. Дана модель має 32 програми тренування з різними рівнями складності та інтенсивності в залежності від мети. Можливе регулювання рівня нахилу педалей 0-10-20 ° і довжини кроку, в зв'язку з чим змінюється навантаження на різні м'язи, змінюється тренування в динаміці. Для кращої стійкості педалі збільшені, мають антиковзаюче покриття. Важелі для рук встановлюються в рухомому і нерухомому режимі для різноманітності навантаження. За допомогою 7 "сенсорного дисплея можна вибрати необхідне навантаження і простежити за основними показниками тренування. В поручень вбудований контактний датчик реєстрації пульсу, а також є можливість підключення бездротового кардиодатчики. Комп'ютер аналізує такі показники: пройдена дистанція, поточна швидкість, час тренування в цільовій зоні, витрата калорій. для комфортного тренування і зниження навантаження на колінні суглоби, є система амортизації. для запобігання перегріву вбудований вентилятор і обладнаний держатель для пляшки з водою. Тренажер підключається до Wi-Fi, що дозволяє синхронізуватися з додатком іFit, яке виконує функції віртуального тренера в режимі реального часу. Сумісність з МР3 дозволяє під час тренування відтворювати улюблені треки. Для переміщення тренажера є транспортувальні ролики і система компенсації нерівності підлоги.

особливості:

- ергономічна модель;

- 32 програми тренування;

- зміна кута нахилу педалей;

- широкі педалі;

- сенсорний дісплей;

- датчики пульсу;

- система амортизації;

- сумісність з МР3;

- синхронізація Wi-Fi і іFit.

Характеристики:

Тип: орбітрек;

Розмір: 178 х 88 х 179 см;

Вага: 80 кг;

Bес пользовaтеля: до 125 кг;

Вага махoвіка: 11 кг;

Длінa шaга: 45 - 50 см.

 

Виробник: NordicTrack (США)

Компанія вже більше 25 років займається виробництвом електротренажеров для дому та комплектації спортзалів. Моделі виготовлені з міцних якісних матеріалів, оснащені комп'ютерами і дистанційними датчиками, укомплектовані інноваційною системою складання.


Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 купити за вигідною ціною 81 700 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: NordicTrack в електронному каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №3 Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) NordicTrack C9.5 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white , Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white і Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн