Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi

КОД ТОВАРУ: 76852
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №3
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №4
Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi
Особливості орбитрека Intenza 550ETi: Консоль: графічний LED-дисплей; Довжина кроку - 52-55 см; 40 рівнів опору; Мінімальна потужність 15 ват (1-40 ходів в хвилину), максимальна потужність 630 ват (40-150 ходів в хвилину); Міцний і довговічний ремінь приводу; 3-х фазний гібридний генератор з автономним харчуванням; Регулювання кута нахилу; Програмний модуль має 31 вбудовану програму; Звуковий сигнал: увімкнене; Сенсорні датчики вимірювання пульсу; Ергономічні, зручні педалі збільшеного розміру з протиковзкою поверхнею і інтегрованими ременями для швидкого налаштування і комфортною ходьби; Два держателя для пляшки з водою; Процес переміщення легкий і зручний, завдяки оснащенню транспортувань роликами.
Intenzo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
375 990 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50195 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
генератор
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
181
Навантаження, рівнів
40
АРТИКУЛ
550ETi
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек Intenza 550Eti - професійний орбітрек топової лінії комерційних кардіотренажерів Intenza. Його концептуальний дизайн додає інтер'єру тренажерного залу фітнес-клубу або готелю професійний і витончений вид. Дизайн, який вийшов за рамки часу, ніколи не застаріє.
Орбитрек Intenza 550Eti Interactive представляє унікальну функцію самодіагностики Online Service ™. За допомогою інноваційної, запатентованої технології, орбитрек 550Eti проводить самодіагностику, поcле чого дані перевірки можна зберегти на USB-носій і відправити в Центр обслуговування клієнтів Intenza. Таким чином, мінімальний час простою тренажерів дозволяє власникам клубів і готелів бездоганно обслуговувати щасливих клієнтів і отримувати максимальну віддачу від інвестицій. Всім нам постійно не вистачає часу. Клієнти хочуть просто приходити в зал, тренуватися з максимальними результатами і повертатися до свого життя.
З орбітреків Intenza 550Eti максимальні тренувальні результати за відведений час стали легко досяжні. Система Smart Workrate ™ надає візуальну зворотний зв'язок і контроль процесу тренування, допомагаючи оптимізувати зусилля для максимально можливих результатів. Система Smart Workrate ™ допомагає користувачеві дотримуватися заданого серцевого ритму протягом всього тренування.
Клієнти часто користуються функцією Quick Start, не бажаючи вивчати послідовності клавіш для доступу до складних тренувальним опцій. Орбитрек 550Eti має унікальну функцію Uni-Jog Control ™, яка дозволяє одним натисканням уникнути плутанини з клавішами. Коли користувачі усвідомлюють, що всі налаштування легко виконуються за допомогою поворотної ручки (потрібно просто повернути і натиснути), вони можуть без проблем управляти всіма функціями, які покликані зробити їх тренування приємніше і ефективніше.

Особливості орбитрека Intenza 550ETi:

  • Консоль: графічний LED-дисплей, розрахований на тривалий термін служби. До послуг користувачів - можливість підключення смартфона або USB носія - доступ до плейлистам з дисплея тренажера, роз'єм 3,5 мм для підключення навушників;
  • Довжина кроку - 52-55 см (оптимальної для середньостатистичного європейця вважається довжина кроку 48-55 см);
  • 40 рівнів опору;
  • Мінімальна потужність 15 ват (1-40 ходів в хвилину), максимальна потужність 630 ват (40-150 ходів в хвилину);
  • Міцний і довговічний ремінь приводу, що забезпечує плавний і безшумний хід;
  • 3-х фазний гібридний генератор з автономним живленням забезпечує безперебійну роботу тренажера;
  • Регулювання кута нахилу урізноманітнює тренування і змінює розподіл навантаження між різними групами м'язів;
  • Синхронізація руху верхньої і нижньої частин тіла підвищує ефективність тренувань;
  • Програмний модуль має 31 вбудовану програму. Можливість збереження до 7-ми призначених для користувача програм на USB-флеш-носій.
    - 5 встановлених програм;
    - 3 цільові програми: тренування на час (10-99 хв), відстань (1-99 км) і спалювання калорій (10-2500 калл);
    - 4 пульсозавісимиє програми: постійний контроль серцевого ритму, інтервальний контроль серцевого ритму, пагорби і кардиотренировка;
    - Програма «Гонка» пропонує ігрове змагання проти існуючих чемпіонів в гонці на дистанцію 500 м, 1 або 2 км;
    - Фітнес-тест визначає рівень спортивної підготовки людини на основі стандартів VO2 max (МПК - максимальне споживання кисню);
    - Програма "Швидкий старт".
  • Призначені для користувача настройки:
    - Одиниці індикації: км або милі;
    - Звуковий сигнал: увімкнене;
    - При виявленні USB, користувачі можуть налаштувати ім'я, одиниці індикації, вік, стать, вага, звуковий сигнал. Тренажер буде автоматично віддавати пріоритет персональним налаштувань і створеним користувачем тренувань при виявленні USB-накопичувача.
  • Клієнти можуть оптимізувати свої зусилля з функцією Smart Workrate ™. Система надає візуальний контроль серцевого ритму протягом всього тренування:
    - Зелений колір індикатора: Відновлення (55-65% максимальної частоти пульсу);
    - Жовтий колір індикатора: Аеробна фаза (65-75% максимальної частоти пульсу);
    - Помаранчевий колір індикатора: Анаеробна фаза (75-85% максимальної частоти пульсу);
    - Червоний колір індикатора: Екстремальний рівень навантаження (85-95% максимальної частоти пульсу).
  • Інтуїтивно зрозуміла навігація;
  • Сенсорні датчики вимірювання пульсу розташовані на ергономічних рукоятках + телеметрія (сумісність з нагрудними датчиками Polar). Внутрішня цифрова система вимірювання пульсу має високу стійкість перед перешкодами;
  • Ергономічні, зручні педалі збільшеного розміру з протиковзкою поверхнею і інтегрованими ременями для швидкого налаштування і комфортною ходьби;
  • Два держателя для пляшки з водою;
  • Процес переміщення легкий і зручний, завдяки оснащенню транспортувань роликами.

Характеристики:
Рівні навантаження:
40.
Кут нахилу: 16 рівнів (13-40 градусів).
Тип навантаження: генераторний.
Регулювання навантаження: електронна.
Довжина кроку: 52-55 см.
Регулювання глибини кроку: Немає.
Q-фактор: 6 см.
Максимальна вага користувача: 181 кг (150 кг рекомендований).
Тип дисплея: Графічний LED-дисплей.
Показання дисплея: Частота серцевих скорочень (ЧСС), нахил, темп, час, метаболічний еквівалент, калорії, відстань, швидкість, зведений звіт про тренування, профіль тренування.
Програми: 31 вбудована програма.
Контактна вимірювання пульсу: Є.
Дистанційне вимірювання пульсу: Є.
Звукова система: Є.
Транспортувальні ролики: Є.
Габарити орбитрека в робочому положенні: 209,4х83,7х171,6 см.
Габарити упаковки: 220х78х100 см.
Вага орбитрека: 188 кг.

Гарантія:
- Рамна конструкція:
7 років;
- Електроніка: 2 роки.

Товар сертифікований!
Вартість доставки і збірки * тренажера кваліфікованим фахівцем в Києві уточнюйте у менеджера.

Виробник: Health Stream Taiwan Inc. (Тайвань).
Компанія Health Stream Taiwan Inc. була заснована в 1998 році. Health Stream сертифікована за найвищими стандартами міжнародної асоціації технічного нагляду TUVRheinland Group і нагороджена сертифікатом за міжнародним стандартом ISO 9001.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi підібрати і купити за реальною ціною 375 990 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Intenzo в електронному магазині Terra Sport
Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №3 Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно хочете зайнятися фігурою? Орбитрек (еліптичний тренажер) Intenza 550ETi допоможе почати легко. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що Вам знадобиться. Орбітреки (еліптичні тренажери) обрадує Вас своєю надійністю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) , Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) і Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) від кращих світових постачальників 138 Ви зможете знайти в нашій лінійці Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн