Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001)

КОД ТОВАРУ: 509985
  • Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001)
  • Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001) - Фото №2
Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001)
Окуляри TYR Special Ops 2.0 з фотохромними лінзами оснащені передовою технологією, яка реагує на зміну умов освітленості, автоматично змінює колір лінзи від димчастого (на відкритій воді) до прозорого (в басейні) і навпаки. Дозволяє плавати, не звертаючи уваги на те чи світить яскраво сонце або хмарна погода. Все окуляри серії TYR Special OPS 2.0 мають міцний, силіконовий, гіпоалергенний ущільнювач, який зберігає захист від протікання і форму протягом усього терміну служби. Лінзи в окулярах серії TYR Special OPS 2.0 вже оброблені засобом, що запобігає запотівання лінз, що виключає необхідність протягом тривалого часу повторне використання спрею. Об'єднана конструкція перенісся ідеально підходить під різні типи будови обличчя, також окуляри мають широкий периферичних оглядом для оптимального бачення в воді. TYR Special OPS 2.0 - ідеальні окуляри для універсального використання, вони відмінно підійдуть для тріатлону, плавання у відкритій воді, і тренувань в басейні. Всі лінзи з полікарбонату мають повний захист від UVA / UVB променів. Призначено для плавців від 16 років.
TYR
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 817 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 243 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
LGSPXS-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри TYR Special Ops 2.0 з фотохромними лінзами оснащені передовою технологією, яка реагує на зміну умов освітленості, автоматично змінює колір лінзи від димчастого (на відкритій воді) до прозорого (в басейні) і навпаки. Дозволяє плавати, не звертаючи уваги на те чи світить яскраво сонце або хмарна погода. Все окуляри серії TYR Special OPS 2.0 мають міцний, силіконовий, гіпоалергенний ущільнювач, який зберігає захист від протікання і форму протягом усього терміну служби. Лінзи в окулярах серії TYR Special OPS 2.0 вже оброблені засобом, що запобігає запотівання лінз, що виключає необхідність протягом тривалого часу повторне використання спрею. Об'єднана конструкція перенісся ідеально підходить під різні типи будови обличчя, також окуляри мають широкий периферичних оглядом для оптимального бачення в воді.

TYR Special OPS 2.0 - ідеальні окуляри для універсального використання, вони відмінно підійдуть для тріатлону, плавання у відкритій воді, і тренувань в басейні. Всі лінзи з полікарбонату мають повний захист від UVA / UVB променів.

Призначено для плавців від 16 років.

  • КолірBlack
  • БрендTYR

Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001) купити за вигідною ціною 1 817 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Очки для плавания таких торгових марок, як наприклад: TYR в інтернет-магазині Терраспорт
Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001) Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри для плавання TYR Special Ops 2.0 Femme Transition Black (LGSPXS-001) буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Окуляри для плавання Volna Aydar сірі , Окуляри для плавання Volna Aydar сірі і Окуляри для плавання Volna Aydar сірі від знаменитих світових виробників 508 Ви знайдете в нашому розділі Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн