Октопус для дайвінгу Mares Carbon

КОД ТОВАРУ: 115497
  • Октопус для дайвінгу Mares Carbon
Октопус для дайвінгу Mares Carbon
Колір: чорний з жовтим. Вага: 349 г. Матеріал: 100% SMC вуглепластик. Особливості: Підходить для глибоких занурень. Углепластіковий корпус. Система VAD. Надгнучкий шланг Superflex. Є дефлектор холодного повітря.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
8 908 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1189 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Октопус
АРТИКУЛ
416535
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Октопус Mares Carbon - аксесуар, який необхідний нирцям для полегшення дихання і ваги під водою. Корпус з вуглепластика забезпечує низьку теплопровідність, легкість конструкції. Сама система корпусу має сітчасту структуру, і з'єднується з дефлектором повітряного потоку. У моделі є принцип вихрового посилення, який полегшує проведення часу під водою.

особливості:

·          Підходить для глибоких занурень;

·          Углепластіковий корпус;

·          Система VAD;

·          Надгнучкий шланг Superflex;

·          Є дефлектор холодного повітря.

Характеристики:

  Колір: чорний з жовтим;

  Вага: 349 г;

  Матеріал: 100% SMC вуглепластик.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Октопус для дайвінгу Mares Carbon купити за вигідною ціною 8 908 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Компенсаторы плавучести таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн магазині Терра Спорт
Октопус для дайвінгу Mares Carbon

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Октопус для дайвінгу Mares Carbon"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компенсатори плавучості

Давно мрієте зайнятися спортом? Октопус для дайвінгу Mares Carbon буде Вашим першим кроком. В « Компенсатори плавучості » є все, що необхідно спортсмену. Компенсатори плавучості здивує Вас своєю якістю. Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS , Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS і Компенсатор плавучести Mares Prestige 2 MRS Plus - XS від знаменитих світових виробників 6814 Ви знайдете в нашому розділі Компенсатори плавучості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компенсатори плавучості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн